Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Usta Modelciler Bir El Atsın

Konu

Jed's HLMW İle Model Editlemeye Çalıştım. Kurt Modelinin En Boy Oranını Artırmak İsterken Kurdun Ayaklarını Yere Soktum, Hatta Biraz Daha Yaptığımda Kurdun Alt Gövdesi Görünmüyordu. Anladığım Kadarıyla Kurdun Boyunu Uzatırken Program Karın Bölgesini Merkez Alarak Aşağı ve Yukarı Uzatıyor, Crosshair'i Z Ekseninde (Aşağı) Kaydırdım, Kaydettim Sonuç Yine Hüsran. Şimdi Ben Bu Kurdun Görselliğini Bozmadan, Alt Kısmını da Yere Sokmadan Çok Hafif Şişmanlatıp (Yapılı Olsun Azıcık) Boyunu Nasıl Uzatabilirim.
Kısaca Bu Modeli Bozmadan Nasıl Büyütebilirim. Modelci Arkadaşlar Bir Yardımcı Olursa Çok Sevinirim.

Kurdu Mavi Yaptım, Enine Uzatıp Şişmanlattım, Boyunu da Biraz Uzattım.

[Resim: scale.png]

Ne Yazık ki Kurdun Boyunu Uzattıkça Alt Gövde Yere Girmeye Başlıyor. Aşırı Şişmanlatınca da Bölgeleri Birbirine Giriyor.

[Resim: de-dust2.png]

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

TR'de yoktur usta modelci doğru Rus'lara git sen.Aslında öğrenmek lazımda neyse.

Son Düzenleme: 19-12-2018, Saat: 10:16, Düzenleyen: Kalipso22.
Büyükanne ayakların neden bu kadar büyük ? Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum

Onun farklı bir programı vardı ismini hatırlamıyorum . Bi ara merak salmıştım . O programdan yapabilirsin kolayca . Modelin bütün iskeletini hareketlerini vs. vs. herşeyi ordan ayarlanıyor . Google amcadan araştırırsan kolayca bulabilirsin .

BU KOLAY OLAN PROGRAM

BU DA BİRAZ ÜST DÜZEY = Bunu anlarsan çok iyi şeyler çıkarabilirsin aslında .

İndirdim Knk İnşallah İş Görür, Sağolasın.

(19-12-2018, Saat: 16:19)PowereXe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İndirdim Knk İnşallah İş Görür, Sağolasın.
milkshape reis adı

[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task