Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ufak bir değişim

Konu

Son Düzenleme: 20-11-2019, Saat: 18:59, Düzenleyen: K0gamer.
Merhaba, ben zombi serverimdeki zp menunun başlığında Zombie Plauge 4.5 Fix5a yazmasını istemiyorum hoş bir görüntü sağlamıyor.

Bu yüzden de orayı AquasisZM MENU Olarak değiştirmek istiyorum eğerki bu zp menunun .sma sının dosya düzenleme bölümündeki
yolunu bana söylerseniz düzenlemek istiyorum yolu veya bir txt si falan varsa o yazıyı kesinlikle değiştirmek istiyorum cunku
profosyonellikten cok uzak duruyor yazı nasıl değiştiriceğimi söylermısıniz Gülücük

Bahsettiğim yazıyı ss aldım link :https://i.hizliresim.com/86RQyd.png

Bu arada bu menu oyunyöneticisinin kendi panelindeki menu bu yuzden değiştiremiyorum .sma sı bende yok yani panelden nerden bulucam onu bilmiyorum.

-AquasisZM Gaming-
 -- 95.173.173.125 --
-AquasisHL Gaming-
 -- 95.173.174.176 --
SERVER SAHİBİ
SENİN SERVERİNE GİRDİM ONU ANA SMADAN DEGISICEKSIN EN UST TARADTA OLMASI LAZIM YAZI ONU DEGISTIR OLMASI LAZIM TEKRAR YUKLE SMAYI DEGISIP

Kanka sma yok elimde sma olsa zaten 1 dk lık iş farkındayım Gülücük

-AquasisZM Gaming-
 -- 95.173.173.125 --
-AquasisHL Gaming-
 -- 95.173.174.176 --
SERVER SAHİBİ
Sma düzenlenmiyorsa o diğer kısımları değiştin ?? Oyt öyle oluyot ya 0 dan kendin kurucaksın yada bir çözümü vardır elbet

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
Onlar dosyalar kısmında düznleme belgesi vardı cunku isime değişklik uygulayamıyorum

-AquasisZM Gaming-
 -- 95.173.173.125 --
-AquasisHL Gaming-
 -- 95.173.174.176 --
SERVER SAHİBİ
hacı sma olmadan nasıl modun kurdun hangi modu kurdun 4.3 değilmi 4.3 modunu indir sma ordadır 4.3 fix5a modu işte

@ By.KinG reis kafam karıştı bi düzenleniyor diyor bi düzenlenmiyor kafam yandı

Işin ustasına yani sana bırakıyorum

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
Oyt panelini tam bilmiyorum.
Serhat beye ticket atarak yardım alabilirsiniz.
Size gerekli açılamayı yapar.

Konunuz Çözülmüş İsteklere Taşınmıştır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Plugin de ufak bir değişim K0gamer 3 263 22-11-2019, Saat: 22:14
Son Yorum: By.KinG
Pluginde ufak bir değişiklik isteği :)) K0gamer 7 416 17-11-2019, Saat: 19:35
Son Yorum: By.KinG
Ufak plugin cheff 5 415 24-05-2019, Saat: 19:54