ovh.com dan 23 tlye 2 gb ramlı vds alabilirsin
Son Düzenleme: 28-08-2019, Saat: 12:16, Düzenleyen: realgaming.
(28-08-2019, Saat: 13:10)RootAyyıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: google cloud servisinden almanı tavsiye ederim 12 ay sadece 1 dolar ve 1 den fazla makine çıkarta biliyor 32gb ram özelik bile yapabiliyorsun ama sana tavsiyem 2 taneden fazla makine çıkarma ve özeliklerini çok abartmaGoogle Clodu çok denedim hatta sahte banka kartı oluşturan siteleri de yaptım fakat ne ininalı kabul ediyor nede banka kartlarını
(28-08-2019, Saat: 19:28)BeratC25 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet inial kabul etmiyor ama bankı kartını kabul eder ön ödemli kart ise kabul etmez ve kartın yurt dışı alış verişine onlie alış verişine açıkolması gerekir(28-08-2019, Saat: 13:10)RootAyyıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: google cloud servisinden almanı tavsiye ederim 12 ay sadece 1 dolar ve 1 den fazla makine çıkarta biliyor 32gb ram özelik bile yapabiliyorsun ama sana tavsiyem 2 taneden fazla makine çıkarma ve özeliklerini çok abartmaGoogle Clodu çok denedim hatta sahte banka kartı oluşturan siteleri de yaptım fakat ne ininalı kabul ediyor nede banka kartlarını
(28-08-2019, Saat: 20:16)RootAyyıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte bende o kart olmadığı için orayı kullanmadım(28-08-2019, Saat: 19:28)BeratC25 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet inial kabul etmiyor ama bankı kartını kabul eder ön ödemli kart ise kabul etmez ve kartın yurt dışı alış verişine onlie alış verişine açıkolması gerekir(28-08-2019, Saat: 13:10)RootAyyıldız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: google cloud servisinden almanı tavsiye ederim 12 ay sadece 1 dolar ve 1 den fazla makine çıkarta biliyor 32gb ram özelik bile yapabiliyorsun ama sana tavsiyem 2 taneden fazla makine çıkarma ve özeliklerini çok abartmaGoogle Clodu çok denedim hatta sahte banka kartı oluşturan siteleri de yaptım fakat ne ininalı kabul ediyor nede banka kartlarını