Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ücretli Web Site Kodluyoruz. Sıfırdan Tüm logoları masrafları bizden

Konu

Merhaba CSAilesi. Bugünkü konumda başlıktanda gördüğünüz gibi Ücretli web site kodluyoruz. Alan adı + Domain bizden, Masraflar bizden. Siz sadece bize 35-40 TL arası bir şey ödeyeceksiniz. Her ay masrafı ödeyemiyoruz. İletişim için , Skype - metekinderr | Ulaşabilirsiniz. Özel firmamızın sitesi saldırı altında olduğu için maalesef gösteremiyorum örnek. İyi Sahurlar!

Firmaya bende katılmak isterim Gülücük

Ben gecen yoncuye sordum az dediler ya
3000 $ sizde 40 tl .d helal

Son Düzenleme: 04-06-2017, Saat: 10:17, Düzenleyen: mrx2.
lan yürügitin hiçbirşeyden anladıgınız yok alan adı +domain ne mallar ikisi aynı şey bide sadece .com domain 35 tl tabi promosyon yoksa inanmayın bunlar siszi kandırır
@ MawiLarq Banla Şunları Sende Site Açtın ve hiçmi gözüne çarpmadı alan adı ve domain aynı şey [domain + hosting] bizden demesi lazımdı
dolandırcı bunlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel responsive bootstrap bir site almaya kalksan 750 tlden az gelmez tabi sistemine göre

çıldırcam hep bun ları gördüğümde bune yaw hosting zaten 1 aylık 11 tl .com 4 tl oda en ucuzu ve godaddyde promosyon belki bitmiştirde normaldae .com domain 38 tl hosting yıllık 60 dolar falan hade diyelim 15 tl bunlara gitti ki İMKANSIZZZZZZZZ 20 Tlyemi site kodluyorsunuz adım kadar eminim bunlar yazının fontunu bile ayarlamayı bilmiyorlar

(04-06-2017, Saat: 10:11)mrx2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: lan yürügitin hiçbirşeyden anladıgınız yok alan adı +domain ne mallar ikisi aynı şey bide sadece .com domain 35 tl tabi promosyon yoksa inanmayın bunlar siszi kandırır
@ MawiLarq Banla Şunları Sende Site Açtın ve hiçmi gözüne çarpmadı alan adı ve domain aynı şey [domain + hosting] bizden demesi lazımdı
dolandırcı bunlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel responsive bootstrap bir site almaya kalksan 750 tlden az gelmez tabi sistemine göre

çıldırcam hep bun ları gördüğümde bune yaw hosting zaten 1 aylık 11 tl .com 4 tl oda en ucuzu ve godaddyde promosyon belki bitmiştirde normaldae .com domain 38 tl hosting yıllık 60 dolar falan hade diyelim 15 tl bunlara gitti ki İMKANSIZZZZZZZZ 20 Tlyemi site kodluyorsunuz adım kadar eminim bunlar yazının fontunu bile ayarlamayı bilmiyorlar
Ey canım kardeşim öğrenciyiz biz. Evde tek yaşıyorum evel allah paraya makul ihtiyacım var. Bunları sunduğum paraya değil alamayacağın kadar yüksek miktar sunardım aslında. Ama size iyilik yapıp bu fiyatı veriyoruz acilen para ihtiyacı için. Bu iyiliktende anlamıyorsunuz yazık size

@ExROOT tm lan php de veritabanına bağlanmayı yazsana birşey bilmiyorsun sen [alan adı + domain ne la bunu anca çoçuklar söyler qwrqwrqwrqwr]

KONU KİLİT !

Iyi Satışlar...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ücretli : Whmcs Ayarları Kurulum , Tema , Ürünler , Ts3 modulu mirarussunucum 1 365 15-04-2020, Saat: 18:26
Son Yorum: xxsonmezxx124
#SkullHD | E-Spor / Clan Logosu | Ücretli [2-0-1-9] SkullHD 7 419 28-03-2020, Saat: 20:12
Son Yorum: Zeze.Stained
Firewall ve Korumayla Bilgili Olan Ücretli Eleman Aranıyor NetHarika.Net 0 251 22-12-2019, Saat: 23:00
Son Yorum: NetHarika.Net
Takipçi ve Ekip site tasarımı AvşarEli 1 259 15-10-2019, Saat: 16:51
Son Yorum: AvşarEli
Web Site Design Hizmetleri taha4560 4 778 25-05-2018, Saat: 00:19
Son Yorum: 4k1n

Task