Merhaba CSAilesi. Bugünkü konumda başlıktanda gördüğünüz gibi Ücretli web site kodluyoruz. Alan adı + Domain bizden, Masraflar bizden. Siz sadece bize 35-40 TL arası bir şey ödeyeceksiniz. Her ay masrafı ödeyemiyoruz. İletişim için , Skype - metekinderr | Ulaşabilirsiniz. Özel firmamızın sitesi saldırı altında olduğu için maalesef gösteremiyorum örnek. İyi Sahurlar!
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Firmaya bende katılmak isterim
Ben gecen yoncuye sordum az dediler ya
3000 $ sizde 40 tl .d helal
3000 $ sizde 40 tl .d helal
Son Düzenleme: 04-06-2017, Saat: 10:17, Düzenleyen: mrx2.
lan yürügitin hiçbirşeyden anladıgınız yok alan adı +domain ne mallar ikisi aynı şey bide sadece .com domain 35 tl tabi promosyon yoksa inanmayın bunlar siszi kandırır
@ MawiLarq Banla Şunları Sende Site Açtın ve hiçmi gözüne çarpmadı alan adı ve domain aynı şey [domain + hosting] bizden demesi lazımdı
dolandırcı bunlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel responsive bootstrap bir site almaya kalksan 750 tlden az gelmez tabi sistemine göre
çıldırcam hep bun ları gördüğümde bune yaw hosting zaten 1 aylık 11 tl .com 4 tl oda en ucuzu ve godaddyde promosyon belki bitmiştirde normaldae .com domain 38 tl hosting yıllık 60 dolar falan hade diyelim 15 tl bunlara gitti ki İMKANSIZZZZZZZZ 20 Tlyemi site kodluyorsunuz adım kadar eminim bunlar yazının fontunu bile ayarlamayı bilmiyorlar
@ MawiLarq Banla Şunları Sende Site Açtın ve hiçmi gözüne çarpmadı alan adı ve domain aynı şey [domain + hosting] bizden demesi lazımdı
dolandırcı bunlarrrrrrrrrrrrrrrr güzel responsive bootstrap bir site almaya kalksan 750 tlden az gelmez tabi sistemine göre
çıldırcam hep bun ları gördüğümde bune yaw hosting zaten 1 aylık 11 tl .com 4 tl oda en ucuzu ve godaddyde promosyon belki bitmiştirde normaldae .com domain 38 tl hosting yıllık 60 dolar falan hade diyelim 15 tl bunlara gitti ki İMKANSIZZZZZZZZ 20 Tlyemi site kodluyorsunuz adım kadar eminim bunlar yazının fontunu bile ayarlamayı bilmiyorlar
(04-06-2017, Saat: 10:11)mrx2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: lan yürügitin hiçbirşeyden anladıgınız yok alan adı +domain ne mallar ikisi aynı şey bide sadece .com domain 35 tl tabi promosyon yoksa inanmayın bunlar siszi kandırırEy canım kardeşim öğrenciyiz biz. Evde tek yaşıyorum evel allah paraya makul ihtiyacım var. Bunları sunduğum paraya değil alamayacağın kadar yüksek miktar sunardım aslında. Ama size iyilik yapıp bu fiyatı veriyoruz acilen para ihtiyacı için. Bu iyiliktende anlamıyorsunuz yazık size
@ExROOT tm lan php de veritabanına bağlanmayı yazsana birşey bilmiyorsun sen [alan adı + domain ne la bunu anca çoçuklar söyler qwrqwrqwrqwr]
KONU KİLİT !
Iyi Satışlar...
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ücretli : Whmcs Ayarları Kurulum , Tema , Ürünler , Ts3 modulu | mirarussunucum | 1 | 365 |
15-04-2020, Saat: 18:26 Son Yorum: xxsonmezxx124 |
|
#SkullHD | E-Spor / Clan Logosu | Ücretli [2-0-1-9] | SkullHD | 7 | 419 |
28-03-2020, Saat: 20:12 Son Yorum: Zeze.Stained |
|
Firewall ve Korumayla Bilgili Olan Ücretli Eleman Aranıyor | NetHarika.Net | 0 | 251 |
22-12-2019, Saat: 23:00 Son Yorum: NetHarika.Net |
|
Takipçi ve Ekip site tasarımı | AvşarEli | 1 | 259 |
15-10-2019, Saat: 16:51 Son Yorum: AvşarEli |
|
Web Site Design Hizmetleri | taha4560 | 4 | 778 |
25-05-2018, Saat: 00:19 Son Yorum: 4k1n |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi