Serverimde iyi kötü pluginler var serveri yeni açtım 1 hafta bile olmadı kalıcı olarak açmaya düşünüyorum 1sene 2 sene sağlam bi jbmenu-lr-ctmenu-isyanmüziği falan filan bana bunları fiyatlandırarak örneğin
jbmenu=50tl
lr=10tl gibi fiyatlandırıp özel mesaj atarmısınız kesin olarak düşünüyorum uygun fiyata yapan olursa düşünüyorum bunu lütfen yardımcı olun beyler.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Eğer 0 dan yazdıracaksanız jbmenu 75, ctmenu 75, lr 15
(23-07-2019, Saat: 22:08)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer 0 dan yazdıracaksanız jbmenu 75, ctmenu 75, lr 15hazır değil ya mesela bi jbmenu plugin bulcam onu editlemesiydi bazı özelliklerini silip yerine başka özellik eklemesiydi falan filan gibisinden bu ne kadar olur mesela ben editliyomda şöyle Server isimlerini değişiyom menü isimleri falan filan o şekilde kodlama bilmiyorum hazır plugini editlemesi nasıl olur.
@Celebii zorluga göre değişir bana ama şuan jbmenu kodlamaktayım fiyatı 50 tl ve gayet güzel oluyoe.
o zaman jbmenu,ctmenu,lr menü 50₺ deriz
@Celebii Yalandan edit yapılacak eklenti isteyeceğinize 0'dan yazdırın daha iyi aynı fiyata gelir eminim.
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Son Düzenleme: 24-07-2019, Saat: 00:18, Düzenleyen: Celebii.
şöyle bişey var sıfırdan yaptırcam ama zamanda sıkıntım yok 2-3 gün beklerim fakat fiyat biraz yüksek biliyorum emek veriyosunuz o kadar emek veriyosunuz sunucuyuda uzatıcam onda para lazım güzel pluginler yaptığınıza eminim.ben önceden 4-5 sv daha açtım yaşım kücüktü şimdi daha iyi anlıyorum herşeyi bide çalışıyorum akşamları bide haftasonu aktifim sunucyu 1 sene rahat uzatıcam belki sürekli uzatırım zevk için adminlik vesaire satışı yapmasamda olur fakat plugin bulunsun istiyorum.
Piyasada onlarda ücretsiz eklenti var eklenti yaptırmanın bir mantığı yok
Boş ol , boş ol , boş ol.
Map'e özel eklenti yapın ?
Union CSGO Mode
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Boş ol , boş ol , boş ol.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 342 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 336 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Banner İstek | adasdasd12 | 1 | 302 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|