10 TL STEAM CÜZLAN KODU VERECEĞİM
JP MENU VE CTMENU BİZİM SERVERİMİZE ÖZEL OLMALI
BAŞKA HİÇ BİR SVDE OLMAMALI
SERVERİMİZİN ADI KARAKAPSONLU TİM
IPI 95.173.174.16
SERVER AÇIK AMA . BİZ AÇILIŞI YAPMADIK .
NEYSE
JBMENU ÖRNEK
Karakapsonlu Jbmenu
TL Miktarınız :
1) Bıcak menu -3 TL Klasik bicak | 5 TL Sopa | 10TL Satır | 30TL Testere
2) Market 3Lü Bomba Paketi (baska bişey gerkmiyor)
3) İsyan menu 50 tl 5 Saniye Noclip | 50 tl ct göm |
4) Silah Menu 30 TL AK47 | 30 TL M4A1 | 15 TL DEAGLE | 24 TL AUG
5) Kumar menu 10 TL KUMAR KASASI | 20 TL KUMAR KASASI | 50 TL KUMAR KASASI (10 TLLİK 2/3 KAZANDIRSIN 20 TLLİK 1/3 KAZANDIRSIN 50 TLLİK 1/2 KAZANDIRSIN KÜFÜRLÜ KAYBETTİN OLAYI OLMASIN . LANET OLSUN BU SEFER KAYBETTİK . OLSUN
6) Cikis
CTMENU SİZ AYARLARSINIZ UMUYORUM. FREEZE OLSUN GODMODE ALINCA SES ÇIKSIN YETERLİ. VE KARIŞIK OLMASIN GEREKSİZ OYUN OLMASIN . KORUMA OYLAMASI OLSUN . ROCKET MENU OLSUN TEŞEKKÜRLER
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
@ Federal Emre ve diğer arkadaşlara söylüyorum öncelikle bu isteğiniz ücretsiz olarak yapılır büyük ihtimal çünkü uğraş gerektirmez.Ve ücretli plugin yapıp satan tüm coder arkadaşlarıma sesleniyorum ( Edit yapanlara değil 0'dan Plugin Yazabilme Kapasitesi Olanlara ) biz bu 0'dan plugin yapmayı öyle kısa bir sürede öğrenmedik zamanımızı harcadık aylarca yıllarca bu yüzden eğer satış yapan coder arkadaşlarım varsa piyasayı düşürmesinler 100-200 satırlık kod olsada 3 Tl 5 Tl demesinler düşünün siz o 100-200 satırlık kodu kendi başınıza yazmak için kaç ayınızı harcadınız.@ Federal Emre sana birşey demiyorum ücretsiz yapılır isteğin vermek istersen kod verirsin ama şunu da söyliyim başka svlerde olmasın istemişsin bunun için 0'dan özel olarak hazırlanması lazım ve bu 0'dan kodlama işi 10 TL'lik kadar ucuz değil şahsen ben kendi adıma konuşayım tam anlamı ile 0'dan JBMenu ve 0'dan CTMenu Yazımı için günde 4-5 saat olmak üzere en az 2 gün uğraşırım buda sana minimum 10 saat'ten patlar. 10 Saat bunla uğraşmak yerine bir cafede işe girsem saati 5 TL'den 50 TL veriyorlar bu daha karlı cafede çalışmak için birşey bilmene de gerek yok. O yüzden 0'dan JBMenu ve CTMenu yapımı başka bir yerde olmasını istemiyorsan benim gözümde en aşşağı 100 TL @!berk! bunu sende oku geçen yolladığın arkadaşa da anlattım durumu piyasayı düşürmenin bi anlamı yok varsa 5 TL'ye 10 TL'ye plugin yazacak parasını ben vereyim yazsınlar. @ MawiLarq - @bRae - @bRaln - @Centilmen
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 353 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 345 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Banner İstek | adasdasd12 | 1 | 313 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|