Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | [Ücretli]Codmod özel yapım veya mw4 gelismis

Konu

Merhaba arkadaşlar cod mod mw4 istiyoruz mw4u geliştirebilecek bir coder arıyoruz var ise ücretini abartmamak şartıyla ücretini vereceğiz mod csduraginda göre olacaktır.

@aezakmı Sıfırdan mı istiyorsunuz hazır modu geliştirmemi özel mesaj yolu ile yapılacakları atarsanız fiyat verebilirim

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Dostum slotol menü eklenecek slotoldugu an-da +10lvl vericek mw4 varsa onun üzerinden geliştirebilirsiniz full yetkili yanı kuruculara ayrı özel menü olacak ve yetkisi olanlar %15 daha fazla hızlı gelişecek en yüksek ihl 250 olacak şimdilik bu kadar aklıma geldikçe söylerim fiyat ne kadar olur?

Özel Mesaj Yolu ile düzgün ayrıntılı düşünerek gönderirseniz kesin bir fiyat verebilirim sadece bu söylediğin slot menüsü ise elinizdeki mw4 modunu atıp ücretsiz bir şekilde ekletebilirsiniz slot menü için para vermeye gerek yok

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
Paraya gerek yok gibi bunun için

Işte ben mw4 bulamadım o yüzden sizde varsa veya mw3u geliştirebilir miyiz diye soruyorum aklınızda yenilik vb. Ekleyebilecegimiz bir şey varsa yazabilir mısınız şuan aklıma hiç gelmiyor ama 2019a göre bisey olmasını istiyorum

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Hareketsiz Sade Sari Renkli Banner Ilk Banner Yapim Eldeniz 1 201 18-09-2020, Saat: 00:01
Son Yorum: T1xLnN
Silinmiş Konu   | Bunlara Özel Sma umuthardworking 2 359 24-12-2019, Saat: 18:09
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | MAPA ÖZEL EKLENTİ AYARLAMAK goodfeelaras 1 310 21-12-2019, Saat: 08:46
Silinmiş Konu   | Webdiyo Özel Yeşil İcon +PSD WX''Timer 1 350 12-12-2019, Saat: 18:45
Silinmiş Konu   | [İSTEK/DÜZELTME] Gelişmiş log plugini 41aaa41 2 332 11-12-2019, Saat: 20:38
Son Yorum: MawiLarq

Task