Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Türkiye'nin En Büyük Ev Dışı Tüketim Noktası Kupa Gıda

Konu

İstanbul’da yerel markaların distribütörlüklerini bünyesine alarak satış dağıtım hizmetlerini en iyi şekilde yapma yolunda ilerlemektedir. İstanbul’da Toptan, Perakende ve Ev Dışı Tüketim kanallarına yönelik satış dağıtım hizmetlerini sağlamakta; bu kapsamda otel, kafe, restaurant, okul kantinleri, hastaneler gibi noktaları kapsayacak tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir.

Ticari faaliyetinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışa sahip bakış açımızla, tedarikçileri ile hızlı çözümler üreterek beklentilere yerinde ve doğru çözümler sunmaktayız. Sektörde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek; sahip olduğumuz misyon ve vizyona uygun şekilde uygulamalarımıza yansıtmaktayız.

Tags; Ev dışı tüketim,Gıda,Kupa

Adres: https://www.kupagida.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tiny House Nedir? Küçük Evlerle Büyük Hayatlar T3NGRi 0 35 02-04-2025, Saat: 00:37
Son Yorum: T3NGRi
Türkiye'nin Her Yerinde UTTS Montaj ve Destek Hizmeti nullsix 0 27 28-03-2025, Saat: 22:57
Son Yorum: nullsix
Türkiye’nin Enerji Taşımacılığındaki Güçlü Firması seohaberleri 0 40 22-03-2025, Saat: 01:04
Son Yorum: seohaberleri
Türkiye’de Güvenli Enerji Taşımacılığı Hizmetleri seohaberleri 0 32 20-03-2025, Saat: 22:17
Son Yorum: seohaberleri
YTSHISHA: Kaliteli Şisha ve Aksesuarların Buluşma Noktası netzenajans 0 37 18-03-2025, Saat: 20:42
Son Yorum: netzenajans

Task