Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Türkanimeseverlere anime izleme tavsiyeleri

Konu

Anime izlemek isteyenler için önerim Dr Stone - bundan gerçekten memnun kaldım. Herhangi bir makine olmadan rafine şeker yaptıktan sonra bilimi ciddiye almam gerekiyordu. Anime hiç ciddiye almıyor ve çok eğlenceli. Sonunda gerçekten sevdiğim bir kahraman ve 2. yarı beni hissetti.

Türkanime severlerin en sevdiği anime olan Kimetsu no Yaiba - dostum, bu iyi bir şey. Dolgu yok, harika karakter tasarımı, inanılmaz müzik, CG'nin iyi kullanımı. Bunun için stüdyoyu övmem gerek. CG'yi, çirkin, açık CG'yi kullandıkları ve 2D animasyonunu bildikleri diğer stüdyolar gibi yapmaktan ziyade 2D animasyonu olabildiğince yüksek kalitede tutmak için kullanıyorlar (üzgünüm sanatçılar, bunun senin hatan olmadığını biliyorum). Buradaki CG, izleyicinin daldırmasını rahatsız etmeyecek şekilde sahnelere olabildiğince sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir. Lenitsu ile güçlü bir aşk-nefret ilişkim var.

İtfaiye - Muhtemelen bunu bırakıyorum. Konsept çok havalı, ama bu aptal eşek hayranı hizmetinin tadını çıkaramayacak kadar yaşlıyım. Hikaye anlatmak ... Ve karakterler ... Çok daha genç bir seyirci için söyleyebilirsin. Huuuge, her seferinde güzel ateş animasyonu için takıma destek verir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Güncel Dizi Fragmanları İzleme Sitesi seohaberleri 0 67 16-09-2024, Saat: 13:23
Son Yorum: seohaberleri
Anime YigitAksu 0 120 16-06-2024, Saat: 14:47
Son Yorum: YigitAksu
İzmirde En Uygun Avukat Tavsiyeleri seohaberleri 0 79 03-06-2024, Saat: 23:21
Son Yorum: seohaberleri
Manisa En İyi Psikolog Tavsiyeleri seohaberleri 0 95 16-05-2024, Saat: 17:17