Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Tsdns hakkında.

Konu

Kendıme aıt domaınım var "ts3gir.com" adlı domaın fakat site kurulumuyla bir çokkez uğraştım yapamadım api key vs. vs
yardımcı olabılecek varmı rica etsem istediğim şey site ye girip ts3gir.com'a ts dns sistemi ile herkese açık bir şekilde portlu ts3 yönlendırılebılsın domaın ıle bırlıkte

Örnegın; domain ts3gir.com > adamın ts örnegin : 99.88.77.66:9955 dimi. portunu ipsini yazsın altınada ts3gir.com ana domaını gozuksun örnegın alan adına ilk başa

cwx.ts3gir.com > exe.ts3gir.com  yani ilk başa exe. ile cwx ile başlıyan yeri kendısı seçsin ana dns de ts3gir.com olsun ? yapabılen bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım.

Pretty Womans in your city
yanı sız dırek ts3 domaın kurdurmak ıcın sıtemı ayarlamaya calısıyorsunuz anladıgım o

Bu scripti görmüştüm forumda

Tek ip ile sadece tek dns olur. Mesela 9999 ipisi için tek ts3.ts3gir.com olur. Yani birden fazla giremezler.

Arkadaş ondan bahsetmiyor Emre ,

MEsela

berk.webdiyo.com yazınca xxx.xxx.xxx.xxx:9987
emre.webdiyo.com yazınca xxx.xxx.xxx.xxx:9987

gibisiniden.

(21-11-2018, Saat: 21:18)Emre Özdemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tek ip ile sadece tek dns olur. Mesela 9999 ipisi için tek ts3.ts3gir.com olur. Yani birden fazla giremezler.
Bu ayarlanılabilen birşey yani olmayacak birşey değil.

Anlamadım ayrıca 2 dns kurulabilir. Hatta daha fazlası konuyu açarsan yardımcı olabilirim.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
istiyen siteden girip domaınımı kullanabılsın oyle ıstıyorum dostum. portlu tslere yönlendırme versın kendılerıne oyle bı sıte yapıcak bırısı varmı?

Hazır sistemleri cloudflare ila bağlarsan portlu yönlendirmeyi destekler

Dostum bi türlü yapamadım api key vs. confige isliyorum site tamam oluyor fakat yönlenmıyor Üzüldüm((

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Eklenti Editleme Hakkında Bilgi Rica Ediyorum. MertS. 3 521 14-04-2019, Saat: 22:56
Son Yorum: muh4mmed
Çözüldü   | Merhaba hiperbilidim script hakkinda Dark06149 9 624 14-04-2019, Saat: 22:53
Son Yorum: muh4mmed
Çözüldü   | oGCP Panel Hakkında Yardım faca61* 14 1,032 10-04-2019, Saat: 16:47
Son Yorum: ` ripeNess
DDos hakkında ` ripeNess 5 440 29-08-2018, Saat: 12:05
Son Yorum: ` ripeNess

Task