Mesala oyunyoneticisi ts3 aldim ts3 gelip baska ts3 ip
Baska sunucunun baska ipsi alip reklam atmalari gibi olaylar yasamaktayim bunun icin oyunyoneticisi loglara bakilara baska sunucunun reklam atildiginda ise server sahibi tarafindan ticket acilarak oyunyoneticisi firmasina belirterek OyunYoneticiside Başka Firma Oyunyoneticisi firmasini sunucuğu kötu amaçla gösterdiği için oyunyoneticisi boyle islere yasal isletim başlatmasi olursa güzel olur zamaninda saldiri atanlar gibi hakkinda yasal ışletim başlatılmıştı onun gibi 1 olur 2 olur 3 . de akillanirlar umarim Simdiden Tesekkur Ederim Umarim Kabul Ederseniz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Ban at. ?
Tekrar Görüşmemek Üzere.
@"qRunt." Knk banda artik ise yaramiyor adamlar teskilat kurmus 5 adam filan yolluyor temizliyor ben sadece temiz ortam kurmak istiyorum bir gun koca gun sw ile ilgilenip adam toplayip yetki yaziyorum hep oynayacak arkadas dost ariyorum adamlar geliyor 3,5 tane adamlar caliyorlar bu sw kapancak bizim sw gel diyerek yutuyorlar elemanlari
Vay anasını bilmiyorum vallahi
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi