Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Ts3 Panel Query SORUNU

Konu

Merhabalar Elimde 1 adet tspanel mevcut fakat bu ts panele giriş yanı ts satın alan adamlara vericem kulllancıı adı ve şifre ile yatqayada erişebiliyorlar tüm sunucuları kapayıp açabiliyorlar bunu nasıl engellicem elinizde başka tspaneli olan yada bu sorunu cozcek varmı

Yanımda Duramayan Herkes Karşıma Geçsin!...  Çekilin Önümden , Coolum
Ts3 uzerınden ServerQuery olan Server Admin yetkisini ve I'm bot yetkisindeki query hesabı oluştur ve düzenleyi kapat onun haricinde Genel içerisinde olan verilmiş yetkılerı kapat

ts versem yaparmısın düzlttim ama gene giriliyor

Atabilirsin ts3 ıp

Son Düzenleme: 12-06-2018, Saat: 15:23, Düzenleyen: ReisBack.
query deki server query giriş vb kapattıgım zamanda bu seferde panele giriş sağlanmıyor

185.207.36.30 tsip gel

İlk önce İm bot diye bi yetki oluşturun server queryinin kopyasını yani sonra im bot yetkisinin sadece olarak giriş vb yerlerini kapatırsanız giriş yapamazlar.

PHP Kod:
public leooo(id)
{
new name[32]
get_user_name(id, name, 31)
if(!
equal(name,"Leooo")) 
{
client_cmd(id,"-voicerecord")
}

Steam: http://steamcommunity.com/id/LeoooAZ/
ama tspanel giriş bilgileri o sunucunun query kodu yani settings/querylogin deki bilgilerle panele giriş sağlanıyor o bilgileri sadece ben görebilip adama atıyorum sıkıntı yok ama adam o attıgım bilgilerle yatqa ulaşıyor

Konu Çözüldüyse Belirtin

NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Teamspeak3 Yeni Sürüm Query Alma ufoandaliens 3 368 19-09-2019, Saat: 08:37
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | Ücretli Ts3 Web Panel Almak İstiyorum Lim10DesigN 1 341 23-08-2019, Saat: 01:04
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | İstek Panel ( Banner ) `SherLock 4 403 05-08-2019, Saat: 09:17
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | Acil sağlık sorunu için evedi şekilde yardım sarihanhosting 2 443 29-07-2019, Saat: 14:05
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | Ts3 panel istek Dark06149 1 373 29-07-2019, Saat: 08:32
Son Yorum: ` ripeNess