(01-11-2019, Saat: 16:49)-YasiN- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Whois bilgileri 1 hafta içindemi güncelleniyor yasin kardeşim kimseyi kandırma sitede kullandıgın tema bile template yapma ya(01-11-2019, Saat: 16:14)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YS belgesi konusunda emre ile konuşmuşsundur. Kaldı ki, aldık, alındı şeklinde hiçbir yerde emre bunun hakkında bir cümle dahilik kurmadı. YS belgesinin başvurusu yapıldı. Kaldı ki, şuan da vds falan da almıyoruz. Kendi dedicated sunucumuz üzerinden teamspeak 3 sunucularını veriyoruz.(01-11-2019, Saat: 14:53)-YasiN- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana ys belgem var vois bilgilerim güncellenmedi diyen ama sunucum hostingden vds cekerek anlaşmaya girmiş birisin(01-11-2019, Saat: 07:28)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır yani anlamıyorum, geldi bir de bana bunu söylesene?(01-11-2019, Saat: 03:01)JustWatchx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nexdc dediğin firma bile deil sunucumhostingden anlaşmalı makine çekiyorlar 5 liraya alıyorsa lisansı ekleyip 15 e satıyor anlıcagın. O yüzden ts3.community öneririm 1 2 hafta içerisinde ödeme yapcaksan zaten direk açıyorlar sunucunu(31-10-2019, Saat: 22:11)Static-X Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ts3 linux 3.9.1;Nexdc.com önerebilirim. Türkiye lokasyon, ping değerleri az. İsteğinizi dile getirin yardımcı olacaklardır.
Sürümünü kiralamak istiyorum 32 slottan fazla nasıl kiralayabilirim. ve önerebileceğiniz bir site var mı?
2 Saatten fazla arıyorum bulamıyorum
Ya anlamıyorum, daha geçen gün gelip sen benden teamspeak 3 sunucusu istemedin mi ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Şu ortamda da şunu anlamıyorum. Makine ne ya? Çamaşır makinesi falan mı? Sunucu isimlerine kıramp falan mı girdi?
Kaldı ki ip whoisların halen daha güncellenmesini bekliyoruz. Sen ve senin gibi zihniyeti düşük çocukların bunu anlamakta güçlük çektiğini de görüyoruz ve görmeye devam ediyoruz.
KEHF-İ ALEM JAİLBREAK AİLESİ !