Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ts3 linux 3.9.1

Konu

(01-11-2019, Saat: 16:49)-YasiN- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2019, Saat: 16:14)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2019, Saat: 14:53)-YasiN- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2019, Saat: 07:28)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2019, Saat: 03:01)JustWatchx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-10-2019, Saat: 22:11)Static-X Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ts3 linux 3.9.1;
Sürümünü kiralamak istiyorum 32 slottan fazla nasıl kiralayabilirim. ve önerebileceğiniz bir site var mı?
2 Saatten fazla arıyorum bulamıyorum
Nexdc.com önerebilirim. Türkiye lokasyon, ping değerleri az. İsteğinizi dile getirin yardımcı olacaklardır.
Nexdc dediğin firma bile deil sunucumhostingden anlaşmalı makine çekiyorlar 5 liraya alıyorsa lisansı ekleyip 15 e satıyor anlıcagın. O yüzden ts3.community öneririm 1 2 hafta içerisinde ödeme yapcaksan zaten direk açıyorlar sunucunu
Hayır yani anlamıyorum, geldi bir de bana bunu söylesene?

Ya anlamıyorum, daha geçen gün gelip sen benden teamspeak 3 sunucusu istemedin mi ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Şu ortamda da şunu anlamıyorum. Makine ne ya? Çamaşır makinesi falan mı? Sunucu isimlerine kıramp falan mı girdi?
Bana ys belgem var vois bilgilerim güncellenmedi diyen ama sunucum hostingden vds cekerek anlaşmaya girmiş birisin
YS belgesi konusunda emre ile konuşmuşsundur. Kaldı ki, aldık, alındı şeklinde hiçbir yerde emre bunun hakkında bir cümle dahilik kurmadı. YS belgesinin başvurusu yapıldı. Kaldı ki, şuan da vds falan da almıyoruz. Kendi dedicated sunucumuz üzerinden teamspeak 3 sunucularını veriyoruz.

Kaldı ki ip whoisların halen daha güncellenmesini bekliyoruz. Sen ve senin gibi zihniyeti düşük çocukların bunu anlamakta güçlük çektiğini de görüyoruz ve görmeye devam ediyoruz.
Whois bilgileri 1 hafta içindemi güncelleniyor yasin kardeşim kimseyi kandırma sitede kullandıgın tema bile template yapma ya Gülmekten Ölüyorum

KEHF-İ ALEM JAİLBREAK AİLESİ !
Son Düzenleme: 01-11-2019, Saat: 18:54, Düzenleyen: TheCrowns.
(01-11-2019, Saat: 17:35)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sürümünü kiralamak istiyorum 32 slottan fazla nasıl kiralayabilirim. ve önerebileceğiniz bir site var mı?
Nexdc.com önerebilirim. Türkiye lokasyon, ping değerleri az. İsteğinizi dile getirin yardımcı olacaklardır.
Nexdc dediğin firma bile deil sunucumhostingden anlaşmalı makine çekiyorlar 5 liraya alıyorsa lisansı ekleyip 15 e satıyor anlıcagın. O yüzden ts3.community öneririm 1 2 hafta içerisinde ödeme yapcaksan zaten direk açıyorlar sunucunu

Ya anlamıyorum, daha geçen gün gelip sen benden teamspeak 3 sunucusu istemedin mi ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum. Şu ortamda da şunu anlamıyorum. Makine ne ya? Çamaşır makinesi falan mı? Sunucu isimlerine kıramp falan mı girdi?
Bana ys belgem var vois bilgilerim güncellenmedi diyen ama sunucum hostingden vds cekerek anlaşmaya girmiş birisin
YS belgesi konusunda emre ile konuşmuşsundur. Kaldı ki, aldık, alındı şeklinde hiçbir yerde emre bunun hakkında bir cümle dahilik kurmadı. YS belgesinin başvurusu yapıldı. Kaldı ki, şuan da vds falan da almıyoruz. Kendi dedicated sunucumuz üzerinden teamspeak 3 sunucularını veriyoruz.

Kaldı ki ip whoisların halen daha güncellenmesini bekliyoruz. Sen ve senin gibi zihniyeti düşük çocukların bunu anlamakta güçlük çektiğini de görüyoruz ve görmeye devam ediyoruz.
Whois bilgileri 1 hafta içindemi güncelleniyor yasin kardeşim kimseyi kandırma sitede kullandıgın tema bile template yapma ya Gülmekten Ölüyorum

Sana şunu söylemek istiyorum aldığımız firma tarafından whois bilğileri en geç 3-4güne güncellenecek, ayriyetten sıkıntın ys belğesi ile başvurduk onay bekliyoruz. burda herkes kendi ekmeğine bakacak dostum Gülmekten Ölüyorum uzatmanın anlamı yok kendi işine bak bence.

(01-11-2019, Saat: 18:50)TheCrowns Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2019, Saat: 17:35)SEO TAMSIN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Sana şunu söylemek istiyorum aldığımız firma tarafından whois bilğileri en geç 3-4güne güncellenecek, ayriyetten sıkıntın ys belğesi ile başvurduk onay bekliyoruz. burda herkes kendi ekmeğine bakacak dostum Gülmekten Ölüyorum uzatmanın anlamı yok kendi işine bak bence.

ve ayriyetten Sunucumhosting üzerinden '' makine çekiyorlar '' demişsin sunucum hostingin sağladıgı ip class 194. kullandıgımız ip. 185. ve fark ettiysen netmila ile aynı ip class'ı kullanıyoruz bunu anlamayacak kadar ne yaşadın sen Gülmekten Ölüyorum BİZİM İP CLASSLARIMIZ 185.193'DEN 254'E KADAR BUNU UNUTMA!

Evanes Gaming JaiLBreak
  Server ; 95.173.173.110
    Ts3 ; TS3.EvanesJB.COM

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Teamspeak 3 Linux Server Kurulumu (Centos x64) D'n'S 5 464 12-04-2019, Saat: 10:39
Son Yorum: Demirhann

Task