Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | TS3 İkon İstek

Konu

İstek Başlığı: (İcon Örn: Icon İstek)

İstek Uygulaması(TeamSpeak3)

İstek Hakkında Detaylı Bilgi(Benim iconlarımda burda yapıldı aynı böyle [Resim: YdV1ME.png] [Resim: 2OPMyd.png] yazı stilini kalkanını ve renklerini aynı yapabilirmiyiz diğer iconlarım hep böyle ts3de .)

İsteğinize benzer çalışmalar([Resim: 2OPMyd.png] .)

Eklenmesini İstediğiniz Özel Şartlar

(Basebuilder Yetkili = BY
Basebuilder Slot = BS
BaseBuilder = BB
Jailbreak = JB

Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık teşekkürler.

RazeOp's Crew | Jailbreak 
CS İP: 95.173.173.121
TS3 İP: ts3.razeops.net
Konu Güncel.

Konu Güncel

Konu Güncel Bakabilirmisiniz.

Hafta sonuna kadar yapan olmazsa yaparım.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
İcon Yapmıyoruz Maalesef Konu Kilit. @Pizza

İmza Yoooğk
(19-09-2019, Saat: 00:56)AvalancheDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İcon Yapmıyoruz Maalesef Konu Kilit. @Pizza
Yapılıyor .

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(19-09-2019, Saat: 00:56)AvalancheDesigN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İcon Yapmıyoruz Maalesef Konu Kilit. @Pizza
 Teamspeak3 bölümünde hangi kategori var ise hepsi yapılıyor onlarada teamspeak3 bölümünden sorumlu yetliler bakıyor

@Celebii Bilgisayarım fiziksel olarak mevcut değil tasıma işlemlerini yapıp yeni bir bilgisayara geçip bizzat ilgileneceğim. Normalde konularınız bu kadar beklemez ancak engelleyen sorun çıktı şahsım adına sabir etmenizi istiyorum. En geç Cumartesi En erken Cuma günü geri dönüş yapmış olacağım. @Pizza @ MawiLarq konu dışı mesajları siler misiniz ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(19-09-2019, Saat: 21:34)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Celebii Bilgisayarım fiziksel olarak mevcut değil tasıma işlemlerini yapıp yeni bir bilgisayara geçip bizzat ilgileneceğim. Normalde konularınız bu kadar beklemez ancak engelleyen sorun çıktı şahsım adına sabir etmenizi istiyorum. En geç Cumartesi En erken Cuma günü geri dönüş yapmış olacağım. @Pizza @ MawiLarq konu dışı mesajları siler misiniz ?
Eyvallah hacım ben zaten bekliyorum sorun yoh ama boş boş post kasmak için yazı yazmasalar sevinirim. Hayır yardımcı olmuyolar yok kurallar böyle yok şu şöyle yok bu böyle diye yazı yazıyolar abi madem ts3 bölümü görevlisin yardım isteyen birine yardımcı olmak için hala tatışma yaratıyolar ben sana demiyorum @ RuHSuZ o boş boş yazanlara diyom.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Ts3 Oda İçi Banner İstek mryozgatlı 8 484 08-11-2019, Saat: 19:44
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | İcon İstek Celebii 15 662 19-10-2019, Saat: 17:30
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | İkon İstek Celebii 7 410 06-10-2019, Saat: 10:48
Son Yorum: Pizza
Çözüldü   | TS3 İcon İstek Celebii 8 504 01-09-2019, Saat: 11:09
Son Yorum: Pizza
Çözüldü   | Justrain Gaming icon istek morningstar 7 487 29-08-2019, Saat: 18:33
Son Yorum: Kirito

Task