Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

@MehmetReis Sen Sağ ol Gülücük Çözüldü Heralde Konu , Sıkıntı Olmayacaksa Kilitlensin .

arka plan siyah yazı tipi kötü gene aynısı yani anlayacagın b** anladın

Son Düzenleme: 05-04-2017, Saat: 23:08, Düzenleyen: Demirhann.
I@MuhammeDesigN senin bunu demeye ne hakkın var iyi veya kötü , bok ifadesi ne kardeş karşında çocuk mu var her şeyde Bir kötüleme çabası , madem çok banner yapmak biliyorsun sadece moderatorler yapsın istekleri o zaman ? Foruma katıldığımdan beri uğraşıyorsun eyvallah ben gene yoluma devam ediyorum Da moderatorsun diye ne bu tavırlar ? Adam akıll söyleyeceksin

@ MawiLarq [b]@Ferudun @TheFlashb] ya ceza puanı atılsın yada bir şekilde karşılığı verilsin hakaret ve argo

Arkadaşlar Dalgamısınız Siz Anlamıyorum Kaç Yaşına Gelmişsiniz Hala Boş Tavırlar Muhammet Kardeşim Kötü Olsada Senin İçinde Kalsın Benim Görüşüm Uzatmanın Anlamı Yok Demirhan Sende Uzatma Kardeşim Sonuçta İkinizde Forum İçin Uğraşan Yetkililersiniz.

CoonquaR
                                                                                                                    https://www.facebook.com/CoonquaR
@CoonquaR Katılıyorum durdurduk yere tatsızlık çıkarmanın luzümü yok ikinizede verilir elbet ceza puanı. @MuhammeDesing Biraz sakin ol boşver.

@MuhammeDesigN Ya dayıcım bu arkadaş ben foruma katıldığımdan beri benle uğraşıyor ve yaptığım herşeyde bir hata arıyor , kötüyse kötü sen o ifadeyi kullanmak ne ya forumda moderatörsün heralde kuralları okumuyorsun küfür , hakaret , argo yasak ya hani ? benim burda hiçbir şekilde sana art niyetim veya seni tetikleyeck bir durumum yoktu

@-SoldieR- Burda bana verilecek te bir ceza puanı yok forum kuralların aşıcak hiçbirşey de bulunmadım burada kuralları görmeyen bi moderator var çok biliyor ya kendisi bunuda bilmesi lazım sonuçta forumda bu sebepten dolayı banlanan çok kişi var ben bunun gereğini yapılmasını istiyorum he yapılmassa da gene önüme bakıcam ama bu arkadaşa karşı tavrım çok farklı olucak

@CoonquaR Benim bu yorumlarda bu arkadaşı bu küfürlere sürükleyecek hiçbir yorumum yok bura benlikte bir durum yok

konu çok uzamasın kilitlensin

Konu kilit.
Muhammed forum kurallarini oku
Forum icersinde tekrar edersen yetkini almak zorunda kalicagim.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 613 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 482 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,465 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 581 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner ConConAmcA 3 552 04-12-2019, Saat: 22:57
Son Yorum: By.KinG

Task