Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek   | Ts3 Banner İstek.

Konu

Son Düzenleme: 10-06-2017, Saat: 01:34, Düzenleyen: NemesiS.
Teamspeak3 Hakkında istediğiniz şey : Banner

İstediğiniz şeyin çözünürlüğü hakkında bilgi : Örnekteki Boyut

İstediğiniz şeyin renkleri :  Örnekteki Yazı Renkleri

Örnek bir resim: https://i.hizliresim.com/ldJ6EQ.gif

Not:
Server Adı : RegeneratıoN GamınG

Server İp Adresleri : 95.173.174.9
Facebook Kısaltması: Regeneratıonclan

Buna Göre Ayarlarsınız Şimdiden Kolay Gelsin Teşekkürler.

Ramazan Banner'imi istiyorsun ?

(10-06-2017, Saat: 10:48)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ramazan Banner'imi istiyorsun ?
evet

Ramazan banneri forumda zaten mevcut ve çok güzel bannerler yapılmış kişisel olarak istiyorsan yani sadece kendi klanına özel olarak istiyorsan facebook sayfalarına veya tanıdık arkadaşlarından yardım istemelesin bu sebeple konuyu kilitleyip çöpe taşıyorum @ NemesiS

(10-06-2017, Saat: 12:00)Demirhann Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ramazan banneri forumda zaten mevcut ve çok güzel bannerler yapılmış kişisel olarak istiyorsan yani sadece kendi klanına özel olarak istiyorsan facebook sayfalarına veya tanıdık arkadaşlarından yardım istemelesin bu sebeple konuyu kilitleyip çöpe taşıyorum @ NemesiS
Ramazan Banneri Değilde Normal Örnekteki Boyutta Bi Banner Olsada Olur Gifli-gifsiz hiç farketmez

O zaman yapılabilir tamamdır . Ben destek veremiyorum foruma şuanlık bilgisayarım yok notebooktan giriyorum photoshop programı yok bu bilgisayarda Allah nasip ederse 1-2 hafta içerisinde gelicek . Yardımcı olucak arkadaşlarımız olur heralde .. İyi forumlar

@ Demirhann Cs6 Hata verdi yapamadım düzelteyim atıcağım buraya

Buyur Banner Yapıldı ~ > https://i.hizliresim.com/mkGJo2.gif
Beyendiysen (+ REP ) Vermen Yeterli
İyi Kullanmalar..
Konu Çözüldüyse Konuya Çözüldü Yazman Yeterli.

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 613 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 482 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,465 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | @Yutupreiz Instagram profil istek yutupreiz 16 996 16-12-2019, Saat: 15:59
Son Yorum: By.KinG
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 581 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!

Task