Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | ts3 banner

Ouw
10
674

Konu

İstediğim Çalışma : Banner )
İstediğim Renkler : ( Farketmez )
Özel Olarak : MaxFly GAMING Yazıcak Ve benzer çalışmadakinin aynısı olursa mascotuna kadar çok ama çok iyi olur server ip : cs35.csduragi.com ts3 ip : 51.77.180.67:70 )
Benzer Çalışma : [Resim: Kpyl8.gif] )
Eklemek Istedikleriniz :  [b]MaxFly GAMING Yazıcak Ve benzer çalışmadakinin aynısı olursa mascotuna kadar çok ama çok iyi olur server ip : cs35.csduragi.com ts3 ip : 51.77.180.67:70 [/b])
Resim Boyutu : ts3 banner boyutuna uyumlu olsun tasarımı yapan kişi zaten bilir Gülücük )
Yazılacak Yazı : ( [b]MaxFly GAMING Yazıcak Ve benzer çalışmadakinin aynısı olursa mascotuna kadar çok ama çok iyi olur server ip : cs35.csduragi.com ts3 ip : 51.77.180.67:70)[/b]

Son Düzenleme: 06-03-2019, Saat: 11:23, Düzenleyen: Neo.
Yine kime satıyorsun bunları Ouw iyi ekmek yedin he buradaki tasarımcılar sayesinde Gülücük

kimseye satmıyorum kendi sunucum dostum gel istersen tsye Gülücük

bunu yapın gerçekten bir daha tasarım isteği istemeyeceğim ve gerçekten kimseye satmıyorum ben bunları

(06-03-2019, Saat: 11:22)#Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yine kime satıyorsun bunları Ouw iyi ekmek yedin he buradaki tasarımcılar sayesinde Gülücük
Bencede kaç kere tasarım yaptım arkadaşa hepside farklı konularda Gülmekten Ölüyorum

GERÇEKTEN Satmıyorum kendi sunucum gelin ts3

güncel

Forum.webdiyo.com Tarafından yapılan tasarımları dış ticarette satmak için kullandığınızı gördüğümüz an Forumdan Sınırsız Olarak Banlanacaksınız Yapılan Tasarımlar Istek amacıyla Yapılır ve Sattığınız an Işlemler uygulanır Attığınız Banner Grafikerimiz Zeze.Stained Tarafından yapıldığı için Telif Haklarını Alıp Şikayet Etmekle Yükümlüyüz Umarız Bu Durumu Ciddiye Alırsınız.

// Grafik - Bölüm Sorumlusu \\

atahan bende konu açtım bu konuyu sildir sen

Son Düzenleme: 07-03-2019, Saat: 21:39, Düzenleyen: Ouw.
(07-03-2019, Saat: 21:21)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum.webdiyo.com Tarafından yapılan tasarımları dış ticarette satmak için kullandığınızı gördüğümüz an Forumdan Sınırsız Olarak Banlanacaksınız Yapılan Tasarımlar Istek amacıyla Yapılır ve Sattığınız an Işlemler uygulanır  Attığınız Banner Grafikerimiz Zeze.Stained Tarafından yapıldığı için Telif Haklarını Alıp Şikayet Etmekle Yükümlüyüz Umarız Bu Durumu Ciddiye Alırsınız.

// Grafik - Bölüm Sorumlusu \\
ben hiçbirşeyde satmıyorum git bütün istediğim tasarımlarımı araştır hiçbiryerde bulamazsın

konuyu silin.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | İstek Banner bayarsunucum 1 353 18-09-2020, Saat: 16:25
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | BANNER YAPIMI Akpınarr64 1 473 18-09-2020, Saat: 15:33
Silinmiş Konu   | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) naspeca75 1 336 18-09-2020, Saat: 15:33
Silinmiş Konu   | İSTEK BANNER adasdasd12 1 345 18-09-2020, Saat: 15:29
Silinmiş Konu   | Banner İstek adasdasd12 1 312 18-09-2020, Saat: 15:29

Task