İstediğim Çalışma : ( Banner )
İstediğim Renkler : ( Farketmez )
Özel Olarak : ( MaxFly GAMING Yazıcak Ve benzer çalışmadakinin aynısı olursa mascotuna kadar çok ama çok iyi olur server ip : cs35.csduragi.com ts3 ip : 51.77.180.67:70 )
Benzer Çalışma : ( )
Eklemek Istedikleriniz : ( [b]MaxFly GAMING Yazıcak Ve benzer çalışmadakinin aynısı olursa mascotuna kadar çok ama çok iyi olur server ip : cs35.csduragi.com ts3 ip : 51.77.180.67:70 [/b])
Resim Boyutu : ( ts3 banner boyutuna uyumlu olsun tasarımı yapan kişi zaten bilir )
Yazılacak Yazı : ( [b]MaxFly GAMING Yazıcak Ve benzer çalışmadakinin aynısı olursa mascotuna kadar çok ama çok iyi olur server ip : cs35.csduragi.com ts3 ip : 51.77.180.67:70)[/b]
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 06-03-2019, Saat: 11:23, Düzenleyen: Neo.
Yine kime satıyorsun bunları Ouw iyi ekmek yedin he buradaki tasarımcılar sayesinde
kimseye satmıyorum kendi sunucum dostum gel istersen tsye
bunu yapın gerçekten bir daha tasarım isteği istemeyeceğim ve gerçekten kimseye satmıyorum ben bunları
GERÇEKTEN Satmıyorum kendi sunucum gelin ts3
güncel
Forum.webdiyo.com Tarafından yapılan tasarımları dış ticarette satmak için kullandığınızı gördüğümüz an Forumdan Sınırsız Olarak Banlanacaksınız Yapılan Tasarımlar Istek amacıyla Yapılır ve Sattığınız an Işlemler uygulanır Attığınız Banner Grafikerimiz Zeze.Stained Tarafından yapıldığı için Telif Haklarını Alıp Şikayet Etmekle Yükümlüyüz Umarız Bu Durumu Ciddiye Alırsınız.
// Grafik - Bölüm Sorumlusu \\
atahan bende konu açtım bu konuyu sildir sen
Son Düzenleme: 07-03-2019, Saat: 21:39, Düzenleyen: Ouw.
(07-03-2019, Saat: 21:21)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum.webdiyo.com Tarafından yapılan tasarımları dış ticarette satmak için kullandığınızı gördüğümüz an Forumdan Sınırsız Olarak Banlanacaksınız Yapılan Tasarımlar Istek amacıyla Yapılır ve Sattığınız an Işlemler uygulanır Attığınız Banner Grafikerimiz Zeze.Stained Tarafından yapıldığı için Telif Haklarını Alıp Şikayet Etmekle Yükümlüyüz Umarız Bu Durumu Ciddiye Alırsınız.ben hiçbirşeyde satmıyorum git bütün istediğim tasarımlarımı araştır hiçbiryerde bulamazsın
konuyu silin.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 353 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | BANNER YAPIMI | Akpınarr64 | 1 | 473 |
18-09-2020, Saat: 15:33 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) | naspeca75 | 1 | 336 |
18-09-2020, Saat: 15:33 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 345 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Banner İstek | adasdasd12 | 1 | 312 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi