merhaba
Trendler kısmında Adem Akçan diye biri var, kendi konularına durmadan F5 çektiriyor ya da durmadan sekme açtırıp trendlere giriyor. Bu arkadaşı halledermisiniz?
Yasaklı değilse lütfen açıkça belirtin ki bende istediğim konuyu TRENDLER kısmına eklemek istiyorum.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Bu konuyu biz hallettik zaten,olay çözüldü
Hesabı bugün açman ve gelip direk bana atıp tutman da ne biliyim yanii
Hesabı bugün açman ve gelip direk bana atıp tutman da ne biliyim yanii
(19-07-2019, Saat: 22:24)MeroM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asıl hesabın/şahsınla yap bunu(19-07-2019, Saat: 22:23)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuyu biz hallettik zaten,olay çözüldüboş yapma arkadaş yetkiliden cevap bekliyorum izni varsa şahsen bende yapmayı düşünüyorum.Hesabı bugün açman ve gelip direk bana atıp tutman da ne biliyim yanii
Fake fake gelip burada atıp tutma .d Nereden vursam diye düşünüyorsunuz
Trend olayından dolayı zaten 1 gün ban yedik
Sende yap sende ye .d
(19-07-2019, Saat: 22:26)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MeroM Yasak cezayı aldı zaten @@MuhammedDesiqn nereden vursam diye dolanıyorlar etraftaademakcan
Kim olduğunu tahmin edebiliyorum. Sen gel hesabı 25 dakika önce aç sonra gel bana atıp tut trendden bahset. Trende sokacak konun dahi yok neyin kafasını yaşıyorsun
arkadaş kendini zeki zannediyor. IP kontrol?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi