Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Etkinlik   | Trendler

Konu

merhaba
Trendler kısmında Adem Akçan diye biri var, kendi konularına durmadan F5 çektiriyor ya da durmadan sekme açtırıp trendlere giriyor. Bu arkadaşı halledermisiniz?

Yasaklı değilse lütfen açıkça belirtin ki bende istediğim konuyu TRENDLER kısmına eklemek istiyorum.

Bu konuyu biz hallettik zaten,olay çözüldü Gülmekten Ölüyorum Hesabı bugün açman ve gelip direk bana atıp tutman da ne biliyim yanii Gülmekten Ölüyorum

(19-07-2019, Saat: 22:23)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuyu biz hallettik zaten,olay çözüldü Gülmekten Ölüyorum Hesabı bugün açman ve gelip direk bana atıp tutman da ne biliyim yanii Gülmekten Ölüyorum
boş yapma arkadaş yetkiliden cevap bekliyorum izni varsa şahsen bende yapmayı düşünüyorum.

(19-07-2019, Saat: 22:24)MeroM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-07-2019, Saat: 22:23)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuyu biz hallettik zaten,olay çözüldü Gülmekten Ölüyorum Hesabı bugün açman ve gelip direk bana atıp tutman da ne biliyim yanii Gülmekten Ölüyorum
boş yapma arkadaş yetkiliden cevap bekliyorum izni varsa şahsen bende yapmayı düşünüyorum.
Asıl hesabın/şahsınla yap bunu Gülmekten Ölüyorum Fake fake gelip burada atıp tutma .d Nereden vursam diye düşünüyorsunuz Gülmekten Ölüyorum 
Trend olayından dolayı zaten 1 gün ban yedik Gülmekten Ölüyorum Sende yap sende ye .d

(19-07-2019, Saat: 22:26)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MeroM Yasak cezayı aldı zaten @ademakcan
@MuhammedDesiqn nereden vursam diye dolanıyorlar etrafta Gülmekten Ölüyorum Kim olduğunu tahmin edebiliyorum. Sen gel hesabı 25 dakika önce aç sonra gel bana atıp tut trendden bahset. Trende sokacak konun dahi yok neyin kafasını yaşıyorsun Gülmekten Ölüyorum

arkadaş kendini zeki zannediyor. IP kontrol?

Son Düzenleme: 19-07-2019, Saat: 22:30, Düzenleyen: ademakcan.
(19-07-2019, Saat: 22:29)TheFlash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NeYiM VaR Ki RaPtEn GaRi
Ben cümlelik bi nokta değilimm Gülmekten Ölüyorum Şuan bunu dinliyodum .d

(19-07-2019, Saat: 22:30)MeroM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaş kendini zeki zannediyor. IP kontrol?
Facebook,whatsap,instagram filan bıraksana yazıyım sana. Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task