Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

TR deki en iyi zombi serveri

Konu

evet arkadaşlar mahmut abi paylaşmıştı sw i bende resimli bi şekilde merak eden arkadaşlar için resimleri çektim sunucunun son teknoloji gelişmiş cso mod ve zp deil bakin piyasadaki çoğu server mercylezzin 2009 da çıkardıgı zp modu editleyip kullanıyor ama bu sw özel anladinizmi okkey 

ip:95.173.173.128

şimdi resimlere geçelim

bu mükkemmel bir menü 

[Resim: 8alNQd.jpg]

Silah alma menüsü buda güzel ama biraz farklı bi sistem var weapon level inize göre silah aliyorsunuz yani öyle herkes gelir gelmez bütün silahlari alamiyor kasilmaniz lazim

[Resim: dvn73L.jpg]

şimdi zombilerdende hepsini deilde bitanesini seçtim

[Resim: LlpO31.jpg]

2 tanede silah çektim şimdi hepsini gösterirsem hevesiniz kaçar girin servere görürsünüz silah sınırız o kadar çok silah var Gülücük

[Resim: RrJO3j.jpg]

[Resim: 262Ejv.jpg]

Ve serverde deişik modlarda var mesela assasin sniper felan ben assasini çektim Gülücük

[Resim: P15OQN.jpg]

Yazar byCS: konumu okudugunuz için hepinize teşekkür ederim keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle.

[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
başarılar

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
Başarılar

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
En Gelişmiş Jailbreak Serveri ( connect 95.173.173.112 ) Albayrak TeaM atabeys 0 250 08-11-2020, Saat: 13:00
Son Yorum: atabeys
İnception Serveri Açılmıştır . erhan14 2 275 17-09-2019, Saat: 23:44
Son Yorum: ITenGriTR
EN EFSANE CS 1.6 SERVERİ KOŞŞ !!!! Efekans 0 265 23-06-2019, Saat: 14:38
Son Yorum: Efekans

Task