Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

TR ' De ILK Metin2 Mode Tanıtımı

Konu

@Qbar4141 İstedikleri Kodu Yazıp İstedikleri Herşeyi Alabiliyorlar Hatta Metin2'de Satılmayan İtemleri Bile [Satılmayan Dediysem Normal Userlerın Alamadagı Yanı Pvp'sine Eklemediği İtemi]

Sexy Girls from your city
Tamam Şimdi Diyelim Server Kurucuları Gm olsa nolcak her itemi alıcaklar ve bir lonca kurarlarsa Herkes oraya gidecek ? Bu büyük sıkıntı olabilir. Ben lonca kurmak isterdim ve sizleri çağırmayı isterdim ; @Sancaktepe* , @PowereXe ve dahaları fakat lonca kuruluyor mu ? Gülmekten Ölüyorum @BraveMan

- Naber müdür
GM'ler Lonca Kurmaz. Kurarsa da Normal Oyuncuları Etkilememeye Çalışırlar. GM'lerin Loncalarının Normal Oyuncu Loncalarından Gizlendiği Bile Olur. Sadece GM Loncaları Arasında Savaş Yaptıklarına Şahit Oldum TR'de. Cinler ve İnsanlar Gibi Düşün. Ayrıca TR Sunucularında Çoğu GM'in İtem Kodu Yetkisi Yoktur. Günlük 6 Saat Görev (Özel Durumlarda İzin Alırlar) Yapmak Zorundalar ve Karşılığında Deli Yanglar Alırlar.
Kısaca Ananı Ağlatırlar Ama Karşılığını Verirler.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

@PowereXe Kurulursa kendi Aramızda Lonca Kurarmıyız ? Tabi ne zamana kurulursa.

- Naber müdür
@ MawiLarq Ne Zaman Yayinlanir ?

-      NEFRET EDERSİN SEYİRCİLERDEN      -
-       SAHNESİ GERÇEK TEK OYUN       -
-                 !ÖLÜMDÜR!                 -

Moddan Benim de Yeni Haberim Oldu Ne Zaman Yayınlanır Bilmiyorum Ama Erken Çıkıp Beta Olacağına Geç Çıkıp Sağlam Olması Taraftarıyım.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Son Düzenleme: 19-07-2017, Saat: 19:14, Düzenleyen: Mariachi.
ILK SURUMU TEST ETME AMACLI OYUNYONETICINDE BI SERVERE KURCAZ VE HERHANGIBI BUG V.B ŞEYLER VARMI ONLARI KONTROL ETCEZ
BUTUN KONTROLLER BITINCE SATISA SUNULCAK VE CSAIELSININ METIN2 MOD SERVERI OLARAK OYUNYONETICCISINDE ACIK KALCAK MOD

Helal Olsun Beyler Gülücük

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Son Düzenleme: 21-07-2017, Saat: 18:51, Düzenleyen: Cadde Garge.
ortalıkta bize saldıran kurt ayı  vs. sürüleri gezen bir sistem yapılabilir, öldürüncede para verilir. metin taşlarıda rasgele yerlere ışınlandırılabilir ayrıca pet'te olabilir üstüne filan bineriz Gülmekten Ölüyorum
Yazdığın yazıların tamamını okumadım belkide bunları yapacak olabilirsiniz

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise,"Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir
- Mustafa Kemal Atatürk

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Metin Taşı CS 1.6 | Metin2 Mod MawiLarq 5 995 14-09-2020, Saat: 14:40
Son Yorum: TekGolge
Cod mode Level verme BaranBulut 4 467 22-09-2018, Saat: 13:06
Son Yorum: BaranBulut
Jahrein Metin2 Oynuyor MawiLarq 1 406 11-09-2018, Saat: 04:44
Son Yorum: Emrullah*