@Qbar4141 İstedikleri Kodu Yazıp İstedikleri Herşeyi Alabiliyorlar Hatta Metin2'de Satılmayan İtemleri Bile [Satılmayan Dediysem Normal Userlerın Alamadagı Yanı Pvp'sine Eklemediği İtemi]
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Tamam Şimdi Diyelim Server Kurucuları Gm olsa nolcak her itemi alıcaklar ve bir lonca kurarlarsa Herkes oraya gidecek ? Bu büyük sıkıntı olabilir. Ben lonca kurmak isterdim ve sizleri çağırmayı isterdim ; @Sancaktepe* , @PowereXe ve dahaları fakat lonca kuruluyor mu ?
@BraveMan

- Naber müdür
GM'ler Lonca Kurmaz. Kurarsa da Normal Oyuncuları Etkilememeye Çalışırlar. GM'lerin Loncalarının Normal Oyuncu Loncalarından Gizlendiği Bile Olur. Sadece GM Loncaları Arasında Savaş Yaptıklarına Şahit Oldum TR'de. Cinler ve İnsanlar Gibi Düşün. Ayrıca TR Sunucularında Çoğu GM'in İtem Kodu Yetkisi Yoktur. Günlük 6 Saat Görev (Özel Durumlarda İzin Alırlar) Yapmak Zorundalar ve Karşılığında Deli Yanglar Alırlar.
Kısaca Ananı Ağlatırlar Ama Karşılığını Verirler.
Kısaca Ananı Ağlatırlar Ama Karşılığını Verirler.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa
- NEFRET EDERSİN SEYİRCİLERDEN -
- SAHNESİ GERÇEK TEK OYUN -
- !ÖLÜMDÜR! -
Cs 1.6 içinmi mod !
Moddan Benim de Yeni Haberim Oldu Ne Zaman Yayınlanır Bilmiyorum Ama Erken Çıkıp Beta Olacağına Geç Çıkıp Sağlam Olması Taraftarıyım.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa
Son Düzenleme: 19-07-2017, Saat: 19:14, Düzenleyen: Mariachi.
ILK SURUMU TEST ETME AMACLI OYUNYONETICINDE BI SERVERE KURCAZ VE HERHANGIBI BUG V.B ŞEYLER VARMI ONLARI KONTROL ETCEZ
BUTUN KONTROLLER BITINCE SATISA SUNULCAK VE CSAIELSININ METIN2 MOD SERVERI OLARAK OYUNYONETICCISINDE ACIK KALCAK MOD
BUTUN KONTROLLER BITINCE SATISA SUNULCAK VE CSAIELSININ METIN2 MOD SERVERI OLARAK OYUNYONETICCISINDE ACIK KALCAK MOD
Helal Olsun Beyler

#CSAilesi // #WebDiyo
#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Son Düzenleme: 21-07-2017, Saat: 18:51, Düzenleyen: Cadde Garge.
ortalıkta bize saldıran kurt ayı vs. sürüleri gezen bir sistem yapılabilir, öldürüncede para verilir. metin taşlarıda rasgele yerlere ışınlandırılabilir ayrıca pet'te olabilir üstüne filan bineriz 
Yazdığın yazıların tamamını okumadım belkide bunları yapacak olabilirsiniz

Yazdığın yazıların tamamını okumadım belkide bunları yapacak olabilirsiniz
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise,"Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir
- Mustafa Kemal Atatürk
- Mustafa Kemal Atatürk
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Metin Taşı CS 1.6 | Metin2 Mod | MawiLarq | 5 | 995 |
14-09-2020, Saat: 14:40 Son Yorum: TekGolge |
|
Cod mode Level verme | BaranBulut | 4 | 467 |
22-09-2018, Saat: 13:06 Son Yorum: BaranBulut |
|
Jahrein Metin2 Oynuyor | MawiLarq | 1 | 406 |
11-09-2018, Saat: 04:44 Son Yorum: Emrullah* |