Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | The Rebel's GaminG Jailbreak [173.105]

Konu

✯ Yeni Jailbreak Serverimeze Gelmenizi Tavsiye Ederim . Gülmekten Ölüyorum ✯

:tr:  Server Adı :  The Rebel's GaminG Jailbreak [173.105]
:tr:  Server İp : 95.173.173.105
:tr:  Ts3 İp : 95.173.173.105

● S-A & K-A Yetkilerinden Başlıyor. Açılışa Özel  :tr: 

● Hile korumaları Açıktır..
● 7/24 Facebook ve Teamspeak3'den Ulaşabilirsiniz.
● Kesinlikle saygı ve sevgi ön planda olan bir server için uğraşacağız.

● Her hafta Cumartesi Günlerι тop15 ve onlιne ѕυreler ѕıfırlαnır.
● Her Hafta Cuma Ve Cumartesi Günlerι Saat 21:00' da adminlik yarışı vardır.
● Adminlik Satışlarımız Mevcuttur. 

Gereksiz eklentilerimiz yoktu. ѕadebir server tercih ediyoruz. 
● 10 Yıllık Tecrübemizle Sizlerleyiz .
● Sizler Bizim İçin Degerli Kardeşlerimizsiniz .

The Rebel's GaminG Server Kurucusu İyi Günler Diler.

Server Adı: The Rebel's GaminG Jailbreak
Server İp: 95.173.173.105
Teamspeak 3 İp: 95.173.173.105

Açılışa özel SA & KA olarak başlatıyoruz.
Başarılar. Reis Gülmekten Ölüyorum

(23-03-2019, Saat: 23:31).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar. Reis Gülmekten Ölüyorum
Sağol :tr:

Merhaba,

Öncelikle amacım kesinlikle bir tartışma yaratmak vs. değil ve ekstra olaral sorum sadece @ Mr.Scay arkadaşımıza diğer IP kiralayan kişiler olaya müdahale etmezse sevinirim.

10 Yıllık tecrübeden bahsetmişsiniz iyi hoş, 10 yıl önceye ait videolarınız mevcut mu kendinize ait? Ts3 yedeğinizin bile size ait olmaması bu yazdığınızın doğru olmadığını gösteriyor. 10 Yıllık Tecrübelerinizi de esktra olarak bizlere biraz anlatırmısınız.

Son Düzenleme: 24-03-2019, Saat: 00:38, Düzenleyen: Mr.Scay.
(24-03-2019, Saat: 00:19)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Öncelikle amacım kesinlikle bir tartışma yaratmak vs. değil ve ekstra olaral sorum sadece @ Mr.Scay arkadaşımıza diğer IP kiralayan kişiler olaya müdahale etmezse sevinirim.

10 Yıllık tecrübeden bahsetmişsiniz iyi hoş, 10 yıl önceye ait videolarınız mevcut mu kendinize ait? Ts3 yedeğinizin bile size ait olmaması bu yazdığınızın doğru olmadığını gösteriyor. 10 Yıllık Tecrübelerinizi de esktra olarak bizlere biraz anlatırmısınız.
Oncelikle 10 yillik tecrube clanin eskiligi degil bunu anlamis olmaliydiniz.
10 yıllık yonetim ortaklik vs bu tecrübeler
Sonra yedek benim eski clanimin yedegi yani oda benim olmus oluyor.
Clan yeni zaten cümlenin başında yeni jb serverimize bekleriz diye yazıyor zaten.

Basarilar dilerim kardesim

@ Mr.Scay Tuhafmısın dostum?

Klanınız 10 yıllıkmı tarzında birşey mi yazıyor yazdığımda ben senin 10 yıllık tecrübelerinden kanıtlayıcı birşey atabileceğinden bahsediyorum, okuman yok sanırım orda bana kendince laf attığını sanmışsın.
Yedeğin Sahibi, Ata ve Güray ikilisi klan nerden senin oluyor, ikisiyle de şu dakika iletişime geçer konuşurum sana ait olup olmadığı hakkında. Hayır yalandan hiç hoşlanmam yedek benim diyorsun birde utanmadan ve de benim eski klanım tabirini kullanmışsın, INFERNAL'in Ortaklarındanım seni niye hatırlamıyorum?

Son Düzenleme: 24-03-2019, Saat: 11:13, Düzenleyen: Mr.Scay.
(24-03-2019, Saat: 03:13)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Mr.Scay Tuhafmısın dostum?

Klanınız 10 yıllıkmı tarzında birşey mi yazıyor yazdığımda ben senin 10 yıllık tecrübelerinden kanıtlayıcı birşey atabileceğinden bahsediyorum, okuman yok sanırım orda bana kendince laf attığını sanmışsın.
Yedeğin Sahibi, Ata ve Güray ikilisi klan nerden senin oluyor, ikisiyle de şu dakika iletişime geçer konuşurum sana ait olup olmadığı hakkında. Hayır yalandan hiç hoşlanmam yedek benim diyorsun birde utanmadan ve de benim eski klanım tabirini kullanmışsın, INFERNAL'in Ortaklarındanım seni niye hatırlamıyorum?
Güzel kardeşim sen birşey mi kullaniyorsun ben gonderide klanimda 10 yıllık tecrube demedim kendi açımdan 10 yıldır yonetim vs yaptığim icin dedim bunu sana kanıtlamak zorunda değilim.

2. Olarak infernalin kuruculari Güray hic olmadi ata vardi istersen atayida cagiralim ata bi aralar yoktu ben ve pikachu bakiyorduk o zaman ki yedek bu bos yapmadan konumu baltalamadan konumdan çık git. @ MawiLarq şunla ilgilenirmisin

(24-03-2019, Saat: 01:53)Narkoz19030671 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Basarilar dilerim kardesim

Sağol kardeşim :tr:

@ Mr.Scay senin cidden okuma sıkıntın var çocuk, oraya Ata ve Güray yazmışım hala ne dediğin belirsiz, 10 Yıldır tecrübem var diyosun hangi ekipte başladın desem adı sanı belli olmayan bir ekip sayarsın, yönetim olarak ilgilendiğin sunucu senin olmuyor yanlız, ata ve gürayla konuşsam saniyesinde gerek INFERNAL Sayfasını ve isim haklarına sahip olabilirim, bu yüzden boş yapma! Bizi taklid etmeye devam et.

İyi günler çocuk adam.

Son Düzenleme: 24-03-2019, Saat: 12:19, Düzenleyen: Mr.Scay.
(24-03-2019, Saat: 12:00)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Mr.Scay  senin cidden okuma sıkıntın var çocuk, oraya Ata ve Güray yazmışım hala ne dediğin belirsiz,  10 Yıldır tecrübem var diyosun hangi ekipte başladın desem adı sanı belli olmayan bir ekip sayarsın, yönetim olarak ilgilendiğin sunucu senin olmuyor yanlız, ata ve gürayla konuşsam saniyesinde gerek INFERNAL Sayfasını ve isim haklarına sahip olabilirim, bu yüzden boş yapma! Bizi taklid etmeye devam et.

İyi günler çocuk adam.
Bende sana diyorum ki benim pikacu ile yonettim zamanda guray yoktu weex vardi ata vardi ata ve weex ilgilenmiyordu benle pikachu yonetiyorduk o zaman aldigim yedek ve infernali taklit ettigim yok 10 yillik tecrubem var bu ekipli ekipsiz bu seni ilgilendirmez.
He bu arada mesajlarini kontrol ettigimde heryere burnunu sokuyorsun bos mesajlar atıyorsun seni yeterince anladim egonu tatmin et sen yeter 
Aslanim hadi şimdi yaylan da boş yapip konumu kirletme.

(24-03-2019, Saat: 12:11)Mr.Scay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-03-2019, Saat: 12:00)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Mr.Scay  senin cidden okuma sıkıntın var çocuk, oraya Ata ve Güray yazmışım hala ne dediğin belirsiz,  10 Yıldır tecrübem var diyosun hangi ekipte başladın desem adı sanı belli olmayan bir ekip sayarsın, yönetim olarak ilgilendiğin sunucu senin olmuyor yanlız, ata ve gürayla konuşsam saniyesinde gerek INFERNAL Sayfasını ve isim haklarına sahip olabilirim, bu yüzden boş yapma! Bizi taklid etmeye devam et.

İyi günler çocuk adam.
Bende sana diyorum ki benim pikacu ile yonettim zamanda guray yoktu weex vardi ata vardi ata ve weex ilgilenmiyordu benle pikachu yonetiyorduk o zaman aldigim yedek ve infernali taklit ettigim yok 10 yillik tecrubem var bu ekipli ekipsiz bu seni ilgilendirmez.
He bu arada mesajlarini kontrol ettigimde heryere burnunu sokuyorsun bos mesajlar atıyorsun seni yeterince anladim egonu tatmin et sen yeter 
Aslanim hadi şimdi yaylan da boş yapip konumu kirletme.
Ben senin kim oldugunu cok iyi biliyorum ama sen beni bilmiyorsun bence bos yere konumu baltalamaya çalışma.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | [Jailbreak] El Başı Freeze [Anti-Bug] Furkangs1905 1 417 18-09-2020, Saat: 00:23
Son Yorum: T1xLnN
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 353 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Alone Gaming JailBreak AİLESİ Ömer* 2 441 06-07-2020, Saat: 23:53
Silinmiş Konu   | Mirage Efsanesi Jailbreak Ailesi [112] Creavtimex 1 482 16-01-2020, Saat: 11:32
Silinmiş Konu   | UniquE GaminG Yeni Nesil Jb Pack sababageridondu 1 508 11-12-2019, Saat: 07:03

Task