Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Tez Araştırması İçin Terapi Alan Arkadaşlardan Anket Yardım İsteği

Konu

Selamlar,

Tezim için yardımınızı rica ediyorum, eğer aramızda terapi alan var ise aşağıdaki anketi doldurabilirler mi?

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKd2blWdQ2m_4wjx9B58JkkgbJPCy2kYiRjjugIiopTkTzWA/viewform

Anketi doldurduktan sonra sizinle iletişime geçeceğiz ve müsaitliğinize göre 40 dakikalık bir görüşme yapmak istiyoruz. Zor bir yardım isteği ancak yardımcı olacak arkadaş olur ise süper olur Gülücük

Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Evde Alkol Yapımı İçin Uzman Rehberiniz: Keyifleryerinde.online Kenan06 0 7 Dün, Saat: 10:55
Son Yorum: Kenan06
Rehberim41.ch: İsviçre'deki Türk Toplumu için Güncel Bilgi Platformu Kenan06 0 17 02-11-2024, Saat: 13:54
Son Yorum: Kenan06
Kaliteli Tıraş Deneyimi için Wahl Tıraş Makine Modelleri tourniers 0 22 27-10-2024, Saat: 13:33
Son Yorum: tourniers
Bilgisayar Alan Güvenilir Yerler seohaberleri 0 23 22-10-2024, Saat: 14:20
Son Yorum: seohaberleri
Almanya’da Şirket Kurmak İçin Ne Yapılmalı? seohaberleri 0 41 18-10-2024, Saat: 21:49
Son Yorum: seohaberleri

Task