Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | TeamSpeak3 Müşterileriniz İçin Web Panel - Full Türkçe

Konu

Merhaba, değerli forum takipçileri.

Not: TSPaneli zaten Forumlar da bulunmakta. Ancak Tasarımda açıklar bulunmaktadır. Tüm Sorunları giderip sizinle paylaştım.
Kurulumu Zaten Basit Dosyaların içinde bulunan. INSTALL.TXT de yazılı ancak tekrardan nasıl kurulacağını yazıyorum.

KURULUM Anlatımı;
1)- Dosyaları FTP bağlantısı ile Sisteminize yükleyin.
2)- Yükleme tamamlandıktan sonra
  • icons

• temp

• templates_c

• site/backups Klasörüne ve Tüm Alt Dosyalara

• CHMOD 777 verin.
3)- Yüklediğiniz web siteye giriş yapınız.
4)- Yönetici Girişi yapmanız için Query Şifreniz olması gerekmektedir.
5)- query_ip_whitelist.txt belgesi oluşturup ip adresinizi eklemeyi unutmayın. Aksi taktirde Sistem tarafından banlanırsınız.
Soru; Müşteri panele nasıl giriş yapacak ?
Cevap; Oluşturduğunuz server'e giriş yapın ve Tools bölümünden ServerQuery Login Kullanıcı oluşturun. (Şifreleri DB den değişe bilirsiniz.)
Kurulum anlatım sonu...

Login Giriş Bölümü;

[Resim: kOovVy.png]

Yönetim Paneli Giriş Ekranı;
[Resim: A1aJ9r.png]
Yönetici Sunucu Oluşturma Alanı;
[Resim: D7ZJzl.png]
Sunucu Trafiği
[Resim: 76zv9a.png]
İcon Yükleme ve Silme Alanı;
[Resim: XPA4Vj.png]
Sunucu Bilgileri (LGSL Listesi);
[Resim: NZPEyY.png]

Download; 
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

PHP Kod:
Rar Şifresiwww.countermerkezi.net 

CounterMerkezi.net adresinden alıntı yapılmıştır!

Konun Kurallara uygun olmadıgı için onaylanmamıştır.
Tekrar Konunuzu açarak forum sitemize sunabilirsiniz

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Mobil TeamSpeak3 İndir JwG 1 397 18-09-2020, Saat: 18:18
Son Yorum: ` bRae
Silinmiş Konu   | TeamSpeak3 YETKİ AYARLAMASINI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR SWENZIE ! 1 334 18-09-2020, Saat: 15:36
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | SERVERİM İÇİN TS3'E BANNER YAPACAK? (ACİL) naspeca75 1 326 18-09-2020, Saat: 15:33
Silinmiş Konu   | TeamSpeak3 Grafik Ve Tasarım Sunucusu GRAFİKER ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ ! SWENZIE ! 1 297 18-09-2020, Saat: 15:29
Silinmiş Konu   | Serverım İcin isabey67 1 318 18-09-2020, Saat: 13:08

Task