Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek   | Teamspeak3 Banner

Konu

Son Düzenleme: 26-04-2017, Saat: 18:10, Düzenleyen: BySuleyman07. (Sebep: Yanlış yazım)
Öncelikle Selamlar Gülücük

Serverime Acilen Banner Lazım .

Bannerda Bulunması Gerekenler :

Server İsmi : TheDifference CLan

Toplantı : Toplantı Her Cumartesi Saat 20:00

Reklam : Türkiyenin En Yenilikci JailBreaK Serveri

LOGOMUZ YOK EĞER CLANA ÖZEL LOGO YAPIP ATARSANIZ SEVİNİRİM Gülücük

Kardeşim yanlış anlamanı istemiyorum ama artık bu konuya bi açıklık getirmem lazım herkes için söyliyecem . Forumda 20lerce banner mevcut senin yani senin elbet hoşuna gidecek bir tasarım vardır . Onu indirip psd halinde kendin editleyebilirsin . He bende program yok diyorsan banner sahiplerine mesaj atarak düzenlemelerini isteyebilirsin . Bu konuda senin belirttiğinin dışında olmayan hiçbirşey yok bu bannerler arasında . Eğer özel bir banner istiyorsan koyulması istediğin mascotu veya özel olarak istediğin bir renk varsa veya bunların dışında özel bir gif hareketi istiyorsan bunları belirtmen lazım . Bak ben kendi tasarım sayfam dışında gelip forumda bırakılan isteklere cevap vermeye çalışıyorum . Allah'a şükür hiçbir sıkıntıda yok şuan gayet güzel gidiyor . Biraz bizede anlayış göstermeniz lazım kardeşim yanlış anlama . @BySuleyman07

@ Demirhann Tamam Kardeşim Sağolasın Bilgilendirdiğin için Gülücük

Kardeşim logo klan isimlerinin baş harfimi olucak yoksa mascot kullanarak mı logo oluşturayım ? @BySuleyman07

@ Demirhann Kardeşim Logonun önemi yok ama sağlam birşey olsun Gülücük

Birde BANNER DA BULUNMASI GEREKENLERDE SERVER İP SİLİNDİ O ARTIK OLMİCAK .

Tekrar bilgilerini yazar mısın bana ? Server kapandıysa toplantıda olmaz Gülücük Bi güncelleme getirirsen iyi olur @BySuleyman07

Son Düzenleme: 26-04-2017, Saat: 19:02, Düzenleyen: BySuleyman07.
@ Demirhann

Bannerda Bulunması Gerekenler :

Server İsmi : TheDifference CLan

Toplantı : Toplantı Her Cumartesi Saat 20:00

Reklam : Türkiyenin En Yenilikci JailBreaK Serveri

TOPLANTI SAATINI YAZ SEN YİNE . KALICI BANNER OLUCAK Gülücük

@ Demirhann

Senden Çok Sağlam bir banner bekliyorum Teşekkürler Gülücük

Buyur Kardeşim @BySuleyman07 , Eğer uygunsa bana rep vererek ,ve facebook sayfamızı takip ederek www.facebook.com/DemirhanDesign Destek çıkabilirsin . En son olarak kilitlersen beni konuyu çözülmüş isteklere taşırız

[Resim: m3DaZ4.gif]

@Demihann Sağolasın Kardeşim <3

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | banner istek anıl3434 4 601 18-09-2020, Saat: 12:35
Son Yorum: JwG
Çözüldü   | Klip banner isteği mrmetik 1 468 30-12-2019, Saat: 16:11
Son Yorum: mrmetik
Çözüldü   | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı jurse99 19 1,435 16-12-2019, Saat: 18:45
Son Yorum: MawiLarq
Çözüldü   | Banner mehmed654 3 571 09-12-2019, Saat: 17:36
Son Yorum: !AKINCI!
Çözüldü   | Banner ConConAmcA 3 543 04-12-2019, Saat: 22:57
Son Yorum: By.KinG

Task