Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Tamburlu taş nedir?

Konu

#1
Doğada oluşan farklı renkteki madenlerin boyutlandırılarak doğal yollar ile oluşması yıllar sürebilecekken bu iş için özel olarak üretilmiş yüksek teknolojili makinelerde köşelerinin törpülenip daha pürüzsüz bir hale getirilime işlemine taş tamburlama denir. Bu işlem sonucunda elde edilen taşa da Tamburlu taş denir.

Tamburlu taşlar nerelerde kullanılır?
Tamburlu taşlar, peyzaj uygulamalarının vazgeçilmez estetik ve en doğal ürünlerdir. Genellikle bahçe düzenlemelerinde kullanılan tamburlu taşlar üretildiği zaman madenin özelliklerine bağlı olarak daha geniş alanlar da kullanılmaktadır. Örneğin dolomit madeninden üretilen tamburlu dolomit, beyaz ve kristalize bir yapıya sahip olmasından dolayı çatı izolasyon malzemesi olarak da kullanılmaktadır. Çatıda kullanıldığı gibi zeminde de tercih edilen tamburlu taşlar, 2-4 mm ve 4-6mm ölçülerinde modern zemin ve yüzey kaplaması olarak kendisine sektörde yer edinmiştir.
Doğal görünümlü yüzey kaplamalarda uygulamalar için 2-4mm ve 4-6mm boyutundaki tamburlu taşlar da kullanılır. 2-4 mm ve 4-6 mm boyutundaki tamburlu taşlar dikey ve yatay yüzeylerde kullanılır. Araç yolları, yaya yolları, iç cepheler, havuz içi, havuz kenarları ve hayaliniz de düşünebileceğiniz tüm projelerde tamburlu green angel en doğal ve en estetik seçenek olarak kullanılmaktadır. Tamburlu taşlar parke taşı, beton, baskılı beton gibi sıradanlaşmış yüzey kaplama ve döşeme malzemeleri alternatif olarak üretilmiş doğal görünümlü modern yüzey kaplama malzemesi olarak da kullanılmaktadır.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silikon Hortum Nedir? tr011 0 69 24-10-2021, Saat: 16:51
Son Yorum: tr011
Bergama Gri Granit Nedir? tr011 0 93 17-01-2021, Saat: 15:07
Son Yorum: tr011

Task