Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

WebDiyo.COM   | Tamamen (G)el(e/i)ştirme Amaçlıdır

Konu

(09-12-2018, Saat: 00:53)MoeRu Army Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @OyunYoneticisi @PowereXe Yiğit teşekkürler eleştirilerin için aslında bahsettiğin bir sıkıntı önceden OYT'de serbestti Serhat bey bu konuyu iyi biliyor önceden eklentiler için okuma yazma izni vardı tamamen serbestti fakat isim vermek istemediğim birkaç kişi akıllarını kullanıp dosya okuma yazma sisteminden bir takım bilgilere ulaştılar ve bu yüzden dolayı bu dosya okuma yazma olayı eklentiler için kapatıldı umarım tekrardan güvenlik açığı olmaksızın düzgün bir şekilde getirilir dört gözle bekliyoruz.
Hangi Komutların Yasaklanacağı Bilindikten Sonra Mümkün Değil, Okuma Yazma Yetkisi Verip de Dosya Çarptırmayan Firmalar Var. Yani OYT İçin de Yapılabilmesi Mümkün.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

(09-12-2018, Saat: 00:14)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-12-2018, Saat: 09:28)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim sıkıntım ise fiyatları.Yani ben her ay 120 lira mı bilmem ama kendi başıma veremem.Tamam 50 liralık serverler var güzel iyi fakat oralar fazla ilgisiz gibi geldi.Ben zombie escape mod kurmuştum 1-2 falan güzel gitti viplik alındı fakat sonra eklentiler hata vermeye başladı.Ticket attım fakat sorun eklenti ile dedi ben emindim eklenti ile olmadığına fakat işte eklentiler bozuldu kurulmadı bir daha ben de kapattım.
bu konu da webftp ile alakalı, eklenti sistemi ve dosya okuma değiştirme sistemini değiştirdiğimizde bunları yapabileceksiniz özgürce.
Peki bu ne zaman gelir acaba? Çünkü eğer böyle bir şey olursan suanki server bittiği an büyük bir ihtimal yeniden zombie escape açmayı düşünüyoruz.  @OyunYoneticisi

- Naber müdür
@OyunYoneticisi Panel arayüzü yani teması değişirse ve daha hızlı olursa bence diğer sunuculardan daha önde olursunuz.

(09-12-2018, Saat: 21:02)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-12-2018, Saat: 00:14)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='XaRex' pid='223905' dateline='1544250527']
Benim sıkıntım ise fiyatları.Yani ben her ay 120 lira mı bilmem ama kendi başıma veremem.Tamam 50 liralık serverler var güzel iyi fakat oralar fazla ilgisiz gibi geldi.Ben zombie escape mod kurmuştum 1-2 falan güzel gitti viplik alındı fakat sonra eklentiler hata vermeye başladı.Ticket attım fakat sorun eklenti ile dedi ben emindim eklenti ile olmadığına fakat işte eklentiler bozuldu kurulmadı bir daha ben de kapattım.
bu konu da webftp ile alakalı, eklenti sistemi ve dosya okuma değiştirme sistemini değiştirdiğimizde bunları yapabileceksiniz özgürce.
Peki bu ne zaman gelir acaba? Çünkü eğer böyle bir şey olursan suanki server bittiği an büyük bir ihtimal yeniden zombie escape açmayı düşünüyoruz.  @OyunYoneticisi/quote]
+1

.::THEW!NTER::. || FULL @DeathMatch ARENA || 
IP :: cs18.CSDuragi.com
(09-12-2018, Saat: 21:32)theWinter Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-12-2018, Saat: 21:02)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-12-2018, Saat: 00:14)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='XaRex' pid='223905' dateline='1544250527']
Benim sıkıntım ise fiyatları.Yani ben her ay 120 lira mı bilmem ama kendi başıma veremem.Tamam 50 liralık serverler var güzel iyi fakat oralar fazla ilgisiz gibi geldi.Ben zombie escape mod kurmuştum 1-2 falan güzel gitti viplik alındı fakat sonra eklentiler hata vermeye başladı.Ticket attım fakat sorun eklenti ile dedi ben emindim eklenti ile olmadığına fakat işte eklentiler bozuldu kurulmadı bir daha ben de kapattım.
Peki bu ne zaman gelir acaba? Çünkü eğer böyle bir şey olursan suanki server bittiği an büyük bir ihtimal yeniden zombie escape açmayı düşünüyoruz.  @OyunYoneticisi/quote]
+1
+2

Tekrar Görüşmemek Üzere.
@OyunYoneticisi acaba yeni panel vs. 1 ocak gibi gelebilir mi ? Yani ben de o günler sunucu satın almayı düşünüyorum.Zombie escape kurucam fakat çok fazla plugin var ve bazı pluginler .ini .txt .cfg olduğu için yani ziple cfg txt vs. yüklüyorum neredeyse 1 gün civarı bekliyorum fakat cfg txt ini yüklenmemiş ve plugin çalışmıyor.Bunlar bize en az 1 hafta civarı zaman kaybettiriyor size verdiğimiz için sizde yoğun olduğunuz için 1 kaç güne yüklüyorsunuz.(3-5 günde olabiliyor) Tarih alabilsek güzel olur. Gülücük @OyunYoneticisi

- Naber müdür
kesin tarih veremeyiz şuan ancak tüm dosyalara erişim izni verilecek. kısıtlama olarak dosya indirme ve dosya silme izni hiçbir zaman olmayacak.

ilk etapda eklenti yükleme sistemi aynı kalacak sma yükleyeceksiniz yine ancak sma dosyalarında hiçbir kısıtlama olmayacak ve tüm dosya izinleri açılacak.
güvenlik seviyelerinin ayarlamalarına göre direkt amxx eklenti yükleme iznine kadar açacağız.

ayrıca şuan en geç 24 saat içinde eklenti talepleri ve gönderilen ek eklentiler yükleniyor. dosya okuma yazma işlemi yapan eklentileri bize göndermek zorundasınız ancak istediğiniz her dosyaya panelden ayrıca erişim verebiliyoruz.
örnek configs klasöründeki asd.cfg yi panelden düzenleme açabiliyoruz. ve panelden istediğinizi ekleyip silebiliyorsunuz içine.

@OyunYoneticisi amxx upload için ilk smaya çevirip içine bakmak lazım server redirecting komutları olabilir. Smaya çevirme algoritmaları var ama 100% çevirilmemektedir. Sizin düşünceniz nedir ?

(11-12-2018, Saat: 21:11)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesin tarih veremeyiz şuan ancak tüm dosyalara erişim izni verilecek. kısıtlama olarak dosya indirme ve dosya silme izni hiçbir zaman olmayacak.

ilk etapda eklenti yükleme sistemi aynı kalacak sma yükleyeceksiniz yine ancak sma dosyalarında hiçbir kısıtlama olmayacak ve tüm dosya izinleri açılacak.
güvenlik seviyelerinin ayarlamalarına göre direkt amxx eklenti yükleme iznine kadar açacağız.

ayrıca şuan en geç 24 saat içinde eklenti talepleri ve gönderilen ek eklentiler yükleniyor. dosya okuma yazma işlemi yapan eklentileri bize göndermek zorundasınız ancak istediğiniz her dosyaya panelden ayrıca erişim verebiliyoruz.
örnek configs klasöründeki asd.cfg yi panelden düzenleme açabiliyoruz. ve panelden istediğinizi ekleyip silebiliyorsunuz içine.
Kısıtlanan tek dosya okuma/yazma değil native'de kısıtlanıyor buda belirteyim.

Erişim izni şuan varmıdır? Ne zaman gelir? Panel yenilenecek mi? Cevap verdiğiniz için teşekkürler ♡

- Naber müdür

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task