Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | takim birincilerine ödül düzenleme

oxy
30
1260

Konu

Burada verdiğimiz destek tamamen ücretsiz ve bu şekilde ilgilenebilecek daha iyi yer bulamazsınız.
Normalde bakarlar ama yapıp yapmamak zamana bağlıdır belki de o akşam uyumadan önce son kez bi konulara göz gezdirdi yani.

(31-08-2019, Saat: 17:58)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada verdiğimiz destek tamamen ücretsiz ve bu şekilde ilgilenebilecek daha iyi yer bulamazsınız.
Normalde bakarlar ama yapıp yapmamak zamana bağlıdır belki de o akşam uyumadan önce son kez bi konulara göz gezdirdi yani.
benim buranin yetkililerine lafim yok konumu okuyup dönüş yapılmamasi

Bildirgeçten kastınız nedir?

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
(31-08-2019, Saat: 18:06)Aconyonn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bildirgeçten kastınız nedir?
müsait degilim sonra dönüş yapıcam gibisinden

Konuyu karıştırmadan daha detaylı, alıntı yapmadan yorum olarak belirtirmisiniz. Karışmaması için.

forum.csduragi.com
Son Düzenleme: 31-08-2019, Saat: 18:18, Düzenleyen: oxy.
(31-08-2019, Saat: 18:08)Aconyonn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu karıştırmadan daha detaylı, alıntı yapmadan yorum olarak belirtirmisiniz. Karışmaması için.
ben size sabaha kadardda söylesem anlamicaksiniz sadece empati yapın aşagıda yetkılı aconyonn konunuza bakıyor gozuyor ama dönus yapmıyor ne hıssedersınız ona gore yardımcı olursunuz

ben 2.sayfada en sondaki yorumda yeni bi eklenti attim düzenlenilmesi için orayı okuyup yardimci olursaniz sevinirim konuyu dahada dillendirmeye gerek yok

Hitap şeklinize lütfen dikkat edin yoksa konunuzla ilgilenmekten vazgeçeceğim. Empatiyi sizin yapmanız gerekiyor. Kişisel düşünüyorsunuz..

forum.csduragi.com
tamam gerek yok kapatın konuyu sizden bişi istenilmiyor anlaşılan @"EmirhanKURT" @Aconyonn

(30-08-2019, Saat: 15:08)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eklentiyi düzenlemeden yüklüyorum ben

eklenti çalıştıgı notepaddla degiştirince ama bu tüm takımın birincisine veriyor ben bunu t ve ct nin birincisine verilmesini istiyorum t 1.sine ayri vericek ct birincisine ayri

@Aconyonn

yazidada ct v t brincisinin ismi çıkıcak o şekilde bildiricek verdigi bombalari yazicak
Vediğim eklenti t takımı kazanırsa diğer el t takımnda edo alana veriyor, ct takımı kazanırsa diğer el ct takımında edo alana veriyor.

(31-08-2019, Saat: 18:50)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-08-2019, Saat: 15:08)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eklentiyi düzenlemeden yüklüyorum ben

eklenti çalıştıgı notepaddla degiştirince ama bu tüm takımın birincisine veriyor ben bunu t ve ct nin birincisine verilmesini istiyorum t 1.sine ayri vericek ct birincisine ayri

@Aconyonn

yazidada ct v t brincisinin ismi çıkıcak o şekilde bildiricek verdigi bombalari yazicak
Vediğim eklenti t takımı kazanırsa diğer el t takımnda edo alana veriyor, ct takımı kazanırsa diğer el ct takımında edo alana veriyor.
Bu kadar muamele gördükten sonra gerek yok daha konu kilit lütfen verdigin eklentide dedigin gibi olmuyor tüm takımlarin birincisine veriyor bunu bildiriyim hesabimi sildiricem zaten mail attim konuyu kapatabilirsiniz

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Futbol Takım Modeli Texture Düzenlemesi jurse99 1 344 28-11-2019, Saat: 09:47
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | rütbe düzenleme berk10 3 386 18-11-2019, Saat: 17:35
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Eklenti Düzenleme Yiğidolar 8 428 03-11-2019, Saat: 18:10
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Steam chat düzenleme rexluca 9 601 22-09-2019, Saat: 11:37
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Plugin Düzenleme berk10 23 796 07-09-2019, Saat: 21:47
Son Yorum: ITenGriTR

Task