Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

T Özel Hook Plugini

Konu

Merhaba T Özel Hook Plugini İstiyorum [ ama sadece kapalı alanda basabilsin ]  üstü açık alanlarda devre bırakılsın  bide her 1 dk bir [ T Özel Hook Plugini Hakında Bilgi Almak İcin " /hookbilgi " Yazarak Bilgi Alabilirsin. ]   Yazsın

bide hook vermek almak icin , amx_hookal nick , amx_hookver nick OLABİLİR.

bilgi menusu olacak bide böyle ; ayrı plugin yapabilirsiniz hook bilgisini   ; BİLGİ MENUSU ; 

[Resim: 5d0fd7e007bb8_hook.png]

NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Kapalı alan ve açık alanı nasıl ayarlayacağız onu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise yapılabilir .

RESİMDEKİ YAZI BAŞKA 1 BİR SMA YAPILABİLİR.

Örneğin dark mapinda üstü kapalı lazer yeri var orda hook basarsa oyunun ne anlamı kaldı ?

Anlayamadığım bir eklenti... bu bir çözüm değil belirli bir alan içerisinde hook bastırabiliriz fakat bu çok uzun sürer ( her map ölçme biçme )

Boş ol , boş ol , boş ol.
Son Düzenleme: 25-06-2019, Saat: 01:17, Düzenleyen: WX''Timer.
Sadece hücre tanımlanarak yapılabilir bence

Union CSGO Mode
(25-06-2019, Saat: 00:27)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örneğin dark mapinda üstü kapalı lazer yeri var orda hook basarsa oyunun ne anlamı kaldı ?
DÜŞÜNEMEDİ Gel len buraya Ama Tek Hücre İcin Yapılabilir.

Son Düzenleme: 25-06-2019, Saat: 01:20, Düzenleyen: Smash.
@ WX''Timer eklentiye diyemiyorsun işte burası hücre burası kafes diye Gülmekten Ölüyorum

Aklımdaki şeyi bir deniyeceğim olursa birkaç ençok oynanan maplere yapabilirim ancak konunun bekletilmesi gerekli

Boş ol , boş ol , boş ol.
Oyunu Gelistirceklerine Saçma Sapan Eski Zaman
T Adminler Hook Bastigi Zamanlar Aklima Geldi Gülücük
O yüzden saçma

95.173.173.152
(25-06-2019, Saat: 01:18)Smash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ WX''Timer eklentiye diyemiyorsun işte burası hücre burası kafes diye Gülmekten Ölüyorum

Aklımdaki şeyi bir deniyeceğim olursa birkaç ençok oynanan maplere yapabilirim ancak konunun bekletilmesi gerekli
Bu çok canice olmuş tabikide kordinatlar ile kafes olduğunu anlayabilirsiniz mantığı şu şekilde

Hücrenin 2 çapraz ucunun kordinatlarını alın birde oyuncununki ni eğer adamın xyz eksenleri bu 2 eksen arasındaysa yani alt tarafdakinden büyük üst tarafdakinden küçük ise adam o bölge içindedir temel geometri bunlar

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Banka plugini cheff 9 499 04-01-2020, Saat: 16:50
Son Yorum: By.KinG
banka plugini cheff 9 494 12-12-2019, Saat: 18:46
Istek slotlara ozel para KONYALI 2 327 01-12-2019, Saat: 15:34
Otomatik map değişimi istek plugini caner5706 2 349 28-11-2019, Saat: 20:22