Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sunucuna kaç kişinin girdiğini nasıl öğrenirsin pratik yol :)

Konu

Merhabalar, sunucunuza kaç giriş talebi olduğunu görmek için yapmanız gereken çok basit aslında tabi benim anlatcağım olay pratik bir olay siz eklentiyle veyatta başka şekildede yapabilirsiniz ancak en basit olarak gördüğüm upload.webdiyo.com adresinden bir banner yükleyerek panelde bulununan şu noktaya yüklediğiniz banneri koyun ve buradan giren kullanıcı sayısını görüntüleyin bu kadar basit Gülücük

Ne anlattı bu diyenler için şöyle özet geçeyim;

Panelde bulunan "Server Giriş Ekranı Motd" Kısmından giriş resmini ayarlıyabiliyorsunuz yine ayarlamaya devam edin ancak giriş ekranına koymak istediğiniz resmi https://upload.webdiyo.com adresinden yükleyin ve buradan aldığınız resim url adresini paneldeki yere yerleştirin map değişin sonrasında her kullanıcı servere girince https://upload.webdiyo.com/Profile uploaddaki profilinizde yüklediğiniz resmin görüntülenme sayısı artacaktır sizde ordan kaç kişinin servere girdiğini görürsünüz Hüsnü , WEBDiyonun maymunudur.

Basit bir taktik WD İcon

Mökemmel Blush

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Gün geçtikçe daha iyiye...

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
(23-04-2019, Saat: 16:33)qRunt. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mökemmel Blush
Teşekkürler

Gençler tıklayın sayfanın hiti artısın desen yapcam Gülmekten Ölüyorum

Güzel fikir tebrikler.

(23-04-2019, Saat: 21:00)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gençler tıklayın sayfanın hiti artısın desen yapcam Gülmekten Ölüyorum
Anlamadım Gülücük

Anladın anladın Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task