Herkese merhaba, bugün açtığımız 173.91 classlı sunucumuza ekip arkadaşları arıyorum.
Sunucu ve ts3 masraflarını tamamen ben karşılıyorum. İş yoğunluğundan fazla aktif olamadığım için "2" kişi olmak üzere bilgili ve +17 yaşını doldurmuş kişiler ile bu yola çıkmak istiyorum. Bu kişilerden birinin grafik üzerine iyi bir çalışmalar yapan kişi olursa çok iyi olur.
Sunucu hakkin da bilgi vereyim;
Cs:GO Mod olarak ilerlemeyi düşünüyorum.
Tecrübeli kişileri TeamSpeak3 sunucumuza bekliyoruz.
TeamSpeak3 İp; 95.173.173.91
İyi forumlar.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Serveriniz hakkında(özellikleri) hakkında bilgi verirseniz daha kolay olucaktır.
Son Düzenleme: 28-03-2019, Saat: 07:32, Düzenleyen: ITenGriTR.
Sunucu özellikleri;
30+2 Kapasite
Ticket te bulunan miktar; 90TL
Dip Not; bulduğumuz ekip arkadaşlarımız ile iyi işler çıkarırsak ayriyetten Jailbreak/BaseBuilder sunucusu açabiliriz.
30+2 Kapasite
Dip Not; bulduğumuz ekip arkadaşlarımız ile iyi işler çıkarırsak ayriyetten Jailbreak/BaseBuilder sunucusu açabiliriz.
Son Düzenleme: 28-03-2019, Saat: 07:32, Düzenleyen: ITenGriTR.
(27-03-2019, Saat: 23:34)Lcamp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sunucu özellikleri;Kral Emirhan özelliklerinden bahset derken bundan bahsetmiyordu sen ne yaptın böyle tüm server bilgilerini yazmışsın ticketın şifrede bırak istersen Örneğin farklı eklentilerden, diğer sunuculardan sizi ayıracak temel özelliklerden bahsetmeni önermişti.
30+2 Kapasite
(28-03-2019, Saat: 00:43)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27-03-2019, Saat: 23:34)Lcamp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sunucu özellikleri;Kral Emirhan özelliklerinden bahset derken bundan bahsetmiyordu sen ne yaptın böyle tüm server bilgilerini yazmışsın ticketın şifrede bırak istersen Örneğin farklı eklentilerden, diğer sunuculardan sizi ayıracak temel özelliklerden bahsetmeni önermişti.
30+2 Kapasite
OyunYoneticisinin sağladığı Cs:Go Mod neyini anlatayım?
Başarılar
Boş ol , boş ol , boş ol.
Sunucuda bende varım güvenilirdir
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni Ekip [ 173.106 ] | Kroxi | 9 | 709 |
21-01-2019, Saat: 13:13 Son Yorum: Kroxi |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi