[email protected] sunucu sahibimizin hesabı çalındı yardım edebilirmisin Serhat bey ss https://hizliresim.com/qAQ8yD
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Serveri ödediğiniz kart no tc ve maili bir kağıda yazıp yeni hesap açıp ticket atmanız lazım diye biliyorum.
Union CSGO Mode
Bu konuda bir şey yapılacağını sanmıyorum. Ödeme dekontları vs. varsa bir nebze belki. Ama onun dışında gmail'le alakalı bir durum. Eğer Gmail hesabın çalındıysa Gmail üzerinden şifreni telefon numarası ya da diğer yollarla sıfırlayabilrisin. Şu anda zaten Gmail farklı oturumdan dolayı oturumunu açmıyor. Başka bir bilgisayarda denesin. Eğer hala aynı sorun varsa dediğim gibi şifreni sıfırlaman gerekiyor.
(05-09-2019, Saat: 13:28)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda bir şey yapılacağını sanmıyorum. Ödeme dekontları vs. varsa bir nebze belki. Ama onun dışında gmail'le alakalı bir durum. Eğer Gmail hesabın çalındıysa Gmail üzerinden şifreni telefon numarası ya da diğer yollarla sıfırlayabilrisin. Şu anda zaten Gmail farklı oturumdan dolayı oturumunu açmıyor. Başka bir bilgisayarda denesin. Eğer hala aynı sorun varsa dediğim gibi şifreni sıfırlaman gerekiyor.kompile çalındı hesabım.
Hocam Gmail Hesabını Kurtarmanız lazım bu durumda Firma bişey yapamaz KeyLogger yemişsinizdir büyük ihtimal. Diğer hesaplarınızı kontrol edin.
Geçmiş Olsun
bu kişi serverini satmaya çalışıp mail değiştirmeye çalışıyordu büyük ihtimalle yalan söylüyor
Son Düzenleme: 05-09-2019, Saat: 17:16, Düzenleyen: `CoReCTioN*.
(05-09-2019, Saat: 17:06)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu kişi serverini satmaya çalışıp mail değiştirmeye çalışıyordu büyük ihtimalle yalan söylüyorSerhat Bey, Ortağım İle TeamSpeak3 Sunucularına Gittik. Arkadaş Doğru Söylüyor Sanırsam, Kendisini Tanımam. Şu İşi Halledin Ne İsterseniz Yapıcam VS. Dedi Yine Yalan mı değil mi bilmem.
Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hesabım çalındı | Burak65 | 24 | 1,013 |
05-09-2019, Saat: 19:50 Son Yorum: `CoReCTioN* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi