Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

sunucu modu anket

Anket Başlığı: OYUN MODU
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
JAILBREAK CANDIR
60.00%
3 60.00%
BASEBUILDER ZOMBI
40.00%
2 40.00%
Katılımcı sayısı: 5 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

merhabalar oyunyoneticisinden sunucu açtık şuan jail olarak duruyor fakat basebuilder yapmak istiyoruz. şuan her önüne gelen bilip bilmeden jailbreak açıyor biz sağlam bir jb sunucusumu bb sunucusumu yapsak karar veremedik fikirlerinizi alabilirmiyiz?

Yanımda Duramayan Herkes Karşıma Geçsin!...  Çekilin Önümden , Coolum
En önemlisi kadronuz sağlam olucak. Ondan sonrası için hangi oyun modunu kurduğunuz önemli değil.

PHP Kod:
<script>
var 
_neo "Hi, Neo"
var _neo2 "follow the white rabbit.."
document.write(_neo "Enter the Matrix;" _neo2)
</
script

(29-03-2019, Saat: 16:47)Neo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En önemlisi kadronuz sağlam olucak. Ondan sonrası için hangi oyun modunu kurduğunuz önemli değil.
evet haklısın tabiki kadromuzunda sağlam olması gerek ama herkes jailbreak açıyor bir farklılık yaratmamız gerek

Son Düzenleme: 29-03-2019, Saat: 17:03, Düzenleyen: .CrosS*.
Öncelikle yazdığınız her önüne gelen jb açıyor cok saçma cunku sende jb açarsan sende her önüne gelen den biri olacaksın. sonra biz saglam jb acicagiz diyorsun bunun icin iyi Plugincin veya pluginci olman lazim oyle herkesden farklı ve sağlam açıkçasin yani suan bb daha avantajlı gibi.

Ben basebuilderciyim ancak jail daha fazla tutar

Son Düzenleme: 29-03-2019, Saat: 17:28, Düzenleyen: ReisBack.
(29-03-2019, Saat: 17:02).CrosS* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle yazdığınız her önüne gelen jb açıyor cok saçma cunku sende jb açarsan sende her önüne gelen den biri olacaksın. sonra biz  saglam jb acicagiz diyorsun bunun icin iyi Plugincin veya pluginci olman lazim oyle herkesden farklı ve sağlam açıkçasin yani suan bb daha avantajlı gibi.
banada bb daha iyi geliyor

(29-03-2019, Saat: 17:06)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben basebuilderciyim ancak jail daha fazla tutar
basebuilder yapmayı planlıyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
basebuilder2019 modu hakkında ReisBack 3 479 30-03-2019, Saat: 13:24
Son Yorum: MawiLarq
Sunucu Alıcam Yardım Gerek ReisBack 2 399 03-02-2019, Saat: 13:33
Son Yorum: ReisBack

Task