Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

.spr yapımı hk.

Konu

Kolay gelsın başka bölümü varmı bılmıyorum ona göre silebilirim konuyu nereye acılcagını belirtirseniz eğer

Önceden bi serverda gördüm oyunyoneticisinde epeyi eski bunun yapılımı zor ama yapıcak olan varmı öncelikle zorlanırım felan uzun suren dıyen olursada özelden konusalım ucretıyle yaptırırım fakat once yapılması lazım sonra ucretını atarım 1-2 kısıyle calıstım forumdan ucretlı logo tasarımı vs ucret konusunda sıkıntı olmıcak emın olun.

istedigim şey duvara .spr yapımı  de_dust2 harıtasında mer bölümünde düz yürüyüş alanında.

ÖRNEK ; [Resim: 5d5eb64471072_spr.jpg]

Pretty Womans in your city
spr yi yaparım fakat pluginini istiyorsanız malesef başka biri yapabilir.

Union CSGO Mode
spr yapılımı lazım zaten serhat beye soylesem aktıf eder plugını, plugın panelde yüklü ama gizli eklentıler kısmında bılıyorum

(22-08-2019, Saat: 19:11)GWGaminG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: spr  yapılımı lazım zaten serhat beye soylesem aktıf eder plugını, plugın panelde yüklü ama gizli eklentıler kısmında bılıyorum
Tasarımı atın yapıp spr olarak atayım.

Union CSGO Mode
@"EmirhanKURT" dostum spr yapımı tamamdır fakat tek sıkıntımız model ve sma dosyası sıfırdan tasarlancak varmıdır yapabılcek bunu görüldügü gibi duvara

Konunuz Çözülmüş İsteklere Taşınmıştır.

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ücretli eklenti yapımı realgaming 4 356 30-10-2019, Saat: 16:50
Son Yorum: By.KinG
Model Yapımı. GAWISCANSE 7 418 26-08-2019, Saat: 21:47
Son Yorum: Smash