Merhabalar dostlar..
Kücük bir ricada bulunmak istiyorumm..
Forumda yeniyim. biraz karısık oldugundan foruma alısmam uzun surebilir..
@TunnS[C]
arkadasımızdan rıcada bulunarak TR banner konularında basarılı olan bu forumdaN Konu acmıstı..
konu vs kilitlenmis Arkadas Benı yonlendırerek forumda uyelııgmı actım sızden yardım istiyorum..
oyuzden konu vs acımlarımda sorun ve yanlıs olabilir kusuruma bakmayınız.
Banner,grafik vs gibi yapan arkadaslardan birsey ıstıyorum.
spec banner eklentisi icin Banner lazım fakat bu banner Diger begendıgım bannerler arasında EN Begendıgım sekıl vs bu. diger denedıgım bannerlerler baya bi ter doktük diyebiliirim gerek yazıları tuturamamız gerek kucuk sekılde yazılar gozukmemesı vs gerek servere cok uzun bir surede gırmesı 40 sanıye fln işgence gıbı bırsey oldu
Attıgım fotografta gormus oldugunz gibi CS6.NET aynı bunun gibi bir tasarım ıstıyorum yazı stili vs aynısı olsa yeter sadece ip adresleri felan degisik olacak..
İstedigim : Reklamlar Şu şekilde..
CS42.CSDuragi.COM
Ts39.CSDuragi.COM
BU SEKILDE YAZI FONT VS AYNI OLSUN Sadece kücük bir degisim istiyorum o bannerde mavi bir icon mevcut o ıcon yerıne degıısk guzel bır sey Tasarlarsanız olabılr EX Gibi mesela http://i.hizliresim.com/4Pn8Bq.jpg burdaki gibi o mavi icon yerine bu fotografı guzel bır bıcımde koyabılrsnz saglam olsun :heart:
eyer sıgabılırse www.sthgamıng.org yazı seklı kucuk ve guzeL BİR sekılde alt koselere aynı sekılde Cs burda Zevk verir gibi bir yazı yazsanız guzel olabılr..
Yardımlarınızı beklemekteyım
iyi forumlar dilerim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
agam yaz ıste cs6.net yazıor mesela onun altınada yaz ıste ts3 sıgdırabılırsen
•Facebook Grup Sayfamız.
•Facebook Teknik Destek Sayfamız.
CoupArmy`Gαмing PRO`fessionaL Public Arena
CS86.CSDuragi.COM
Ts27.CSDuragi.COM
CS86.CSDuragi.COM
Ts27.CSDuragi.COM
Son Düzenleme: 25-04-2017, Saat: 22:52, Düzenleyen: Demirhann.
Buyur Kardeşim , beğenmediğin veya düzeltmemi istediğin bir yer olursa belirt . Beğendiysen konuda beni etiketleyip , rep verip ve tasarım sayfamı beğenerek destek çıkabilirsin www.facebook.com/DemirhanDesign @ BawikaL
hocam elıne koluna saglık tek bırsey ıstıyorum yazı fontlarıyla ılgılı EX YAzısının tam altına ExiLe Gaming Seklınde yazabılırmısın onun altına yanı O attıgım fotodakı gıbı www.sthgamıng.org yazı rengı fontu vs gibi exile gaming yazıısı ile beraber cs burda zevk verır yazı stilini biraz daha Sekıllı sekılde olabilr Ve ts39 cs42 yazı rengını cs6.net yazısı gibi VS ts ve server dns ısmıne bulasmak ıstemıorsan o cs burda zevk verır kısmı ıle EX yazıısı altına ExiLe Gaming olarak yazarsan sevinirim ayrıca facebook sayfanı begendım ve mesaj attım ordan banner ıle ılgılı konusmak ıcın yazdım Face ismim Süleymam Mesajımı gorursun zaten
•Facebook Grup Sayfamız.
CS86.CSDuragi.COM
Ts27.CSDuragi.COM
CS86.CSDuragi.COM
Ts27.CSDuragi.COM
CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Son Düzenleme: 25-04-2017, Saat: 23:23, Düzenleyen: Demirhann.
Buyur , @ BawikaL . Konu çözülmüştür , kilitleyip çözülmüş isteklere taşıyorum .
Farkettim @TunnS[C]
Farkettim @TunnS[C]
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | banner istek | anıl3434 | 4 | 601 |
18-09-2020, Saat: 12:35 Son Yorum: JwG |
|
Çözüldü | Klip banner isteği | mrmetik | 1 | 468 |
30-12-2019, Saat: 16:11 Son Yorum: mrmetik |
|
Çözüldü | Cs1.6 Soccerjam Banner Tasarımı | jurse99 | 19 | 1,435 |
16-12-2019, Saat: 18:45 Son Yorum: MawiLarq |