merhaba arkadaşlar sosyal medya sitem hakkında görüş ve desteklerinizi bekliyorum eksiklerini bildirir misiniz? şimdiden teşekkür ederim http://cepsos.com
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Son Düzenleme: 25-07-2019, Saat: 09:41, Düzenleyen: Kalipso22.
Sosyal sitem derken ben de insanların(toplumların) sosyal ortam üzerindeki kişilere vs. ; yaptıkları sitemler, konuşmalar hakkında bir düşünce istiyorsun zannettim Ta ki linke tıklayana kadar....
Siten gayet hoş fakat tutmaz bence çünkü şimdiye kadar gerekli ve yapılabilecek bütün siteler yapılmış durumda bana kalırsa. Bir de diğer merak ettiğim CepSos'un anlamı ne ? Nereden geliyor ?
Tema olarak gayet güzel bu arada çok sevdim. Facebook'u senelerdir, asırlardır kullanmıyorum fakat senin tasarımın Facebook'undan daha hoş bana kalırsa. Bir de diğer anlamadığım şey neden sosyal bir platforma giriş yapmak için FaceBook, Twitter vs. kullanılıyor ? Bu bana garip geliyor. Sonuç olarak bir nevi sen onlara rakip bir platformsun. Onların girişlerini kullanman bana göre saçma. Outlook, GMail gibi mail platformları sorun değil de FaceBook, Twitter, Linkedin vs. bu tarz sosyal platformların girişini kullanman bence absürt.
Siten gayet hoş fakat tutmaz bence çünkü şimdiye kadar gerekli ve yapılabilecek bütün siteler yapılmış durumda bana kalırsa. Bir de diğer merak ettiğim CepSos'un anlamı ne ? Nereden geliyor ?
Tema olarak gayet güzel bu arada çok sevdim. Facebook'u senelerdir, asırlardır kullanmıyorum fakat senin tasarımın Facebook'undan daha hoş bana kalırsa. Bir de diğer anlamadığım şey neden sosyal bir platforma giriş yapmak için FaceBook, Twitter vs. kullanılıyor ? Bu bana garip geliyor. Sonuç olarak bir nevi sen onlara rakip bir platformsun. Onların girişlerini kullanman bana göre saçma. Outlook, GMail gibi mail platformları sorun değil de FaceBook, Twitter, Linkedin vs. bu tarz sosyal platformların girişini kullanman bence absürt.
Güzelmiş ama yeni açılan bir siteye göre o rozetler uçuk
Düzeltmeni tavsiye ederim
Düzeltmeni tavsiye ederim
bu sanki hazır bir scripti
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sesli Geyik ile Sosyal Eğlencenin Keyfini Çıkarın | seohaberleri | 0 | 23 |
09-11-2024, Saat: 10:30 Son Yorum: seohaberleri |
|
fotoğraf hakkında blog tanıtımı | simsekk | 0 | 38 |
30-10-2024, Saat: 20:37 Son Yorum: simsekk |
|