Arkadaşlar bildiğiniz üzere https://forum.webdiyo.com/konu-oyunyonet...23046.html Konumuzda soru cevap yapılıyor.Yazılıma meraklı olanlar için bende yazılım konusunda prof. doç dr olmuş kişilerle konuşabilirim.Sorusu olanlar +1 lesin bende ona göre ayarlıyım.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
+1
Lisede hangi bölümü tercih ettin ?
Union CSGO Mode
laravel öğrenen varmi
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
sormak yerine buraya getirip serhat bey gibi konu paylaşıp soru alabilir bizde öne çıkarabiliriz
@SKYNLEXX* Soru sormayın la hemen Diyorum ki katılım çok olursa ilk işim Dr. Öğr. Üyesi Emin BORANDAĞ ile irtibata geçme
(27-03-2019, Saat: 22:09)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @SKYNLEXX* Soru sormayın la hemen Diyorum ki katılım çok olursa ilk işim Dr. Öğr. Üyesi Emin BORANDAĞ ile irtibata geçmeolayda hala fransızım :/
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
+1 gerçekten mükemmel olur
Yıllardan beri yazılım dünyasına tahtını kurmuş C, C++ ve Java dillerinin ilerideki yıllarda da (4 -10 yıl arası) popülerliğinin devam edeceğini düşünüyor musunuz ? Google'nin kendi yazdığı ve desteklediği yeni programlama dilleri mevcut. Örneğin Go ve Kotlin. Özellikle android mobil programlama için Java yerine Kotlin ; C, C++ dillerinin yerine de Go diline yatırım yapmak gerekir mi veya ne kadar mantıklı ?
Diğer bir sorum ise React Native ile ilgili olacak. Bildiğiniz üzere android platformuna yönelik uygulama yazmak için genellikle java, ios platformuna yönelilk uygulama içinse swift veya objective-C kullanılıyor. İki platforma da ortak bir uygulama yazmak istersek ikisini de ayrı ayrı öğrenmemiz gerekiyor. React Native'de ise böyle bir durum yok. Dışarıdan bakınca React Native hem iş veren hem de yazılımcı açısından çok daha kârlı duruyor. Ancak hâla iş ilanlarında görüyorum IOS Developer ve Android Developer 'leri beraber işe alıyorlar. Bunun sebebi tam olarak nedir ?
Diğer bir sorum ise React Native ile ilgili olacak. Bildiğiniz üzere android platformuna yönelik uygulama yazmak için genellikle java, ios platformuna yönelilk uygulama içinse swift veya objective-C kullanılıyor. İki platforma da ortak bir uygulama yazmak istersek ikisini de ayrı ayrı öğrenmemiz gerekiyor. React Native'de ise böyle bir durum yok. Dışarıdan bakınca React Native hem iş veren hem de yazılımcı açısından çok daha kârlı duruyor. Ancak hâla iş ilanlarında görüyorum IOS Developer ve Android Developer 'leri beraber işe alıyorlar. Bunun sebebi tam olarak nedir ?
C, Java, SQL
(27-03-2019, Saat: 22:04)Lostvayne Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bildiğiniz üzere https://forum.webdiyo.com/konu-oyunyonet...23046.html Konumuzda soru cevap yapılıyor.Yazılıma meraklı olanlar için bende yazılım konusunda prof. doç dr olmuş kişilerle konuşabilirim.Sorusu olanlar +1 lesin bende ona göre ayarlıyım.Son durum nedir bekliyorum?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi