Plugin İsmi : SonOsmanli Hub Plugin Paketi
Yapımcısı : Anonim
Sürüm : 1.7.x-1.8.x-1.9.x-1.10
Açıklama :
Eklenicek Oyunlar:
1-EggWars
2-AsitAdasi
3-HungerGames BELKİ
4-SkyFight
5-KitPVP
6-MineStrike
Arkadaşlar Pakette Toplam 5 Oyun Var Ayrıca Şunu Söylemek İsterim. Paketin Tamamı Bana Ait Değildir. Zaten Türkiyede Bunu Yapan İlk Olucak İlerleyen Günlerde [BETA] değilde orjinal olarka yayınlıycam.. Bu Arada Sunucu 4 bin kişiye göre ayarlanmıştır... Sunucu 1.7.x-1.8.x-1.9.x-1.10 Yani 1.7 den itibaren Tüm Versiyonları Desteklemektedir..Linkler ve Video Gecikebilir Bugün Yarın Eklemiş Olurum Malum Boyutu yüksek pluginlerin ayrıca 3 siteye birden yüklediğim için biraz gecikicek... Video ve Linkler Aynı Anda Gelicek Ayrıca KitPVP ve AsitAdasi Oyunlarında hatalar veriyordu o yüzden eklemedim. HungerGames te biraz araştırmam gerek...SON OLARAK.. Paketlerin Hepsi Tamamen Bana Ait Değil...O ALINTI BU ALINTI DEMEYİN BİLİYORUM..İyi Forumlar....Linkler %100 Eklenicek..
Pakette Olan Oyunlar:
1-Faction
2-SkyBlock
3-OPEggWars
4-TakimliSkyWars (2 Arena var Yükseltmeyi kabul ederseniz 10 a çıkartılıcak)
5-BuildBattle
6-SkyWars
Paketin Toplam Hazırlanma Süresi: 15 Gün (Günde 18 Saat) Toplamda 270 Saat Ayrıca Pakette Her Şey var haritası başlat.bat dosyası pluginleri s sadece EDİTLEYİN... PaketinOrjinal Boyutu: 1,94 GB Arşiv Boyutu: 347 MB
Ayriyetten:
1- CakmaLobi ve Lobideki oyuncu gizleme dolap gibi efektler eklenmiştir... Açık veya bug bulanlar Skype: Multi Nitro İletişime Geçin Son Yükseltme Versiyonunu da Yayınlayıp Bitirmek İstiyorum...İyi Forumlar
SON OLARAK HATIRLATMA:
Arkadaşlar Ben Eklemeyi Unutmuşum Dosyalar yüklenirken farkettim. Eğer Eggwarstan diğer oyunlara ya da diğer oyunlardan eggwars a yani sunucular arası geçiş için
- slashserver.lobi
- slashserver.buildbattle
- slashserver.faction
- slashserver.opeggwars
- slashserver.skyblock
- slashserver.skywars
- slashserver.takimliskywars
- slashserver.kitpvp
- slashserver.skyfight
- slashserver.asitadasi
- slashserver.minestrike
- slashserver.eggwars
- slashserver.hungergames
- slashserver.bedwars
Bu Yetkileri birbir Groupmanager daki ve PermissionEx plugininin içindeki permission dosyasındaki tüm gruplara yerleştirin...
Ekran Görüntüsü :
-
Komutlar :
-
Rar Şifresi :
WEBdiyo.COM ~ Grafiker
PHP Kod:
Güzelliğe çok önem verme, kelebekde güzeldir, amma ömrü 1 gündür!