Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Sohbet ve yorum atma zorunluluğu.

Konu

forumda bulunan yararlı konuları veya sohbet etmek isteyen kullanıcıları yorum atmaları için zorlamak pek hoş degil .

today is the first day of the rest of your life
(04-01-2019, Saat: 21:26)cheff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kalkmamalı indiren niye yorum atsın ki çogunluk atmaz
Yorum atmalarını istemiyor bizden daha rahat biçimde faydalanmalarını istiyoruz.

İkisi de kalkmamalı.

Kesinlikle kalkmamali

Kalkmalı. Örneğin bir programı indirecekler ise, neden yorum atma zorunluluğu olsun ki?

(11-01-2019, Saat: 16:27)v0ix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kalkmalı. Örneğin bir programı indirecekler ise, neden yorum atma zorunluluğu olsun ki?
mesela emege karsı bır tesekkurler yazabılırler ondan olabılır Gülmekten Ölüyorum

Biz burda sonuç olarak anonim olarak gönüllü destek ve hizmet veriyoruz . Bir insan nasıl gereksinimini en iyi şekilde temin etmek istiyorsa biz de aynı şekilde . Yorum ve sohbet kalkmamalı ve biz kimseye zorunluluk yüklemiyoruz . Biz burda gönüllü bir şekilde destek veriyorsak her isteğe düzgün şekilde , eksik etmemeye çalışıyorsak , aynı şekilde gereksinim sahiplerinin de aynı tavrı sergilemesini istiyoruz .

Bir kişinin bir isteği olduğu zaman altına konum çözüldü diyip teşekkürler yazması çok mu zor ? Ve bunu fazla görüp atmayanların da gerçek hayatlarında bazı sorunları olduğuna inanıyorum . Seninle alakası(ilgisi) olmayan bir şeye yorum yazmayıp ilgi göstermeyebilirsin . Fakat kendi gereksinimin ve ihtiyacın için burda onca hizmet veren insana ücretsiz bir şekilde yorum yazmak ya da teşekkür etmek zor olmamalı .

Paylaşılan konular da aynı şekilde . Belirli web sitesi , ts3 scriptleri vs. vs. bunları normal şartlarda ücretli yapılacak eklentileri ücretsiz şekilde paylaşan kişilere teşekkürü borç olarak bilmek bence gayet normal .

Ve bence sohbet geri eklenmeli .

Son Düzenleme: 11-01-2019, Saat: 19:07, Düzenleyen: RuHSuZ.
(11-01-2019, Saat: 17:03)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz burda sonuç olarak anonim olarak gönüllü destek ve hizmet veriyoruz . Bir insan nasıl gereksinimini en iyi şekilde temin etmek istiyorsa biz de aynı şekilde . Yorum ve sohbet kalkmamalı ve biz kimseye zorunluluk yüklemiyoruz . Biz burda gönüllü bir şekilde destek veriyorsak her isteğe düzgün şekilde , eksik etmemeye çalışıyorsak , aynı şekilde gereksinim sahiplerinin de aynı tavrı sergilemesini istiyoruz .

Bir kişinin bir isteği olduğu zaman altına konum çözüldü diyip teşekkürler yazması çok mu zor ? Ve bunu fazla görüp atmayanların da gerçek hayatlarında bazı sorunları olduğuna inanıyorum . Seninle alakası(ilgisi) olmayan bir şeye yorum yazmayıp ilgi göstermeyebilirsin . Fakat kendi gereksinimin ve ihtiyacın için burda onca hizmet veren insana ücretsiz bir şekilde yorum yazmak ya da teşekkür etmek zor olmamalı .

Paylaşılan konular da aynı şekilde . Belirli web sitesi , ts3 scriptleri vs. vs. bunları normal şartlarda ücretli yapılacak eklentileri ücretsiz şekilde paylaşan kişilere teşekkürü borç olarak bilmek bence gayet normal .

Ve bence sohbet geri eklenmeli .

Ben Ferudun'a Emirhan'a Mehmet'e Dedim "Kaldırmayın." [Özellikle Ferudun ile Konuştuk.]Aktiflik Düşer Shoutbox Önemli "Hani Kaldıracaksanız Bir Oylama Yapın Ona Göre Karar Verin Dedim." Dinlemediniz. Şimdi de Geri Gelsin mi diye oylama yapın. Ali Kesinlikle Haklı |Konum Çözüldü Teşekkür Ederim Yazmaktan Aciz Bir İnsandan Fazla Bir şey Beklenmez
.

Siz Çok Zor Bir Görev Yapmıyorsunuz. Bakın Size Ne Diyeceğim. ---> Siz Konum Çözüldü Teşekkür Ederim Yazmaya Üşenirken
"Kalipso22 Adlı Pluginci" [Bu Sadece Bir Örnek] | EN AZ 30 SATIR YAZIYOR.

Bu tamamen sizinle alakalı bir konu. "Sonuç Olarak Biz Ücretsiz Hizmet Verebiliyorsak Onlar da Minnet Duyup Teşekkür Edebilir."
Mesela Kalipso Kaç Konu Çözdü 50 Diyelim.

Örnek Konuşma:

-Kalipso: Bu Eklentiyi Yaparım Ama 30 TL Bir Ücret Almaktayım.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şuanki WEBDiyo Durumu:

-User: Bu XXX Eklentisinin Fiyatı Nedir ?

-Kalipso: Bu Eklenti Zor İş Konunuzu Açık Tutunuz. xxx Zaman sonra Eklentiyi Kodlayıp Atacağım.

Demek İstediğimi Gayet İyi Anladınız Yöneticiler. Hem Forumun Aktifliği düştü o "Shoutbox" Eklentisini Kapattığınızdan Beri..
Kendimden Örnek Vereyim.

Foruma Girdiğim Zaman Önceden Selamun Aleyküm Verip Konuşup Gülüşüp Geçiyorduk.
Ama Şuan Yok.

Ben Size Sorduğumda Dediniz ki "Konu Yardım İstiyolar Vs." Siz Onu Shoutbox a Girmesini Engelleyebilirdiniz. Bende Burda Shoutbox Olmadığından Bazı Forumlarda Gezip Shoutboxtan Sohbet Ediyorum..

Dikkate Almanız Dileğiyle 

-RuHSuZ

WEBDiyo.COM

O Son ShoutBox Engelleyebilirdinizi Sadece Aktif Üye ye de Yapabilirdiniz.
Ama Yapmadınız..  -_-

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konu "Cevaplanmış Görüşlere Taşındı" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Sohbet Emrullah* 7 841 24-03-2018, Saat: 20:04
Son Yorum: ` ripeNess
yorum atma süreleri değişsin mazor55 4 969 10-05-2017, Saat: 19:32
Son Yorum: comolokko11