Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | [ SMA ] VE [ AMXX ] NEDİR VE NE İŞE YARARLAR

Konu

Son Düzenleme: 01-01-2017, Saat: 11:55, Düzenleyen: MawiLarq.
Sma ve Amxx Nedir, Ne İşe Yarar / Alıntıdır /

SMA => Sma Dosyası Amxx Dosyasının Kodlarını İçerir. Mesela Bir Plugindeki Bir Yazıyı vs. Değiştirirken Sma Dosyasının İçine Girip Değiştiririz. Sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Bölümüne Atarız ama SmaAmxx Olmadan scripting Dosyasının İçine Atsak Hiç Birşey Deyişmez. Sma'yı Editledikten veya Kodladıktan Sonra Amxx' Çeviririz. 

AMXX => Plugini Servere Kurmak İstiyorsak Amxx Dosyasını Atmalıyız. Yani Sma'yı Scripting'e Atmasak Bişey Deyişmez ama Amxx Dosyasını Atmassak Plugin Aktif Olmaz. Amxx Dosyasından Plugin ile İlgili Herhangi Bir Düzenleme Yapılamaz. Amxx Dosyalarını addons/amxmodx/plugins Dosyasının İçine Atarız.

Teşekkürler.

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
Yararlı Konu Gülücük

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
@ MawiLarq düzenleyerek benim addons konumdakilerin yarısınıda eklede görsün azcık millet yararlansın Gülmekten Ölüyorum

Gülücük Yararlanak Biraz Şarttır

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
Teşekkürler.

Sağ olasın . Emeğine sağlık .

Son Düzenleme: 15-10-2017, Saat: 21:00, Düzenleyen: emirakpinar.
Konu silinmiştir.

"Always bear in mind that your own resolution to succeed is more important than any other."
Abraham Lincoln

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | BU RESİMDEKİ HATA NEDİR BİLEN VARMI ? canavar086 4 465 18-10-2019, Saat: 18:52
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Sma Amxx çevirirken hata lütfen yardım exortek 1 508 26-03-2019, Saat: 07:04
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Sma Amxx çevirirken hata lütfen yardım exortek 1 411 26-03-2019, Saat: 07:04
Silinmiş Konu   | Sma Amxx çevirirken hata lütfen yardım exortek 1 415 26-03-2019, Saat: 07:03
Silinmiş Konu   | AMXX Studio İşinize Yarayabilcek HERŞEY ! Q47. 5 816 17-03-2019, Saat: 12:23
Son Yorum: MawiLarq

Task