Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sma Dosyasını CFG çevirme

Konu

İlk Öncelik - Selamun Aleykum.
Bu sma dosyasını CFG yapabilecek varmı ? yani bu sma'da öyle bir şey var ki bir modda hile olarak çalışıyor  Gülmekten Ölüyorum
Yapabilecek birileri yokmu ?

.sma mermisekmeme.sma (Dosya Boyutu: 3.26 KB | İndirme Sayısı: 0)
@Emrullah_ertas GÜZEL YERDE PAYLAŞMISSIN TEŞEKKÜRLER Gülmekten Ölüyorum

TurK  © 2020
Bunu cfg olarak çevirsende serverlerda kullanamazsınız, çünkü bu panele yüklü olan birşey, ondan dolayı çalışmakta.
No recoil olarak aratın nette bulursunuz cfg.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Adı Güzel : @[b]kapkep9000
Sa kardeşim :Gülmekten Ölüyorum  bana knife uzaktan vurma lazım bu verdiğim SMA öyle  Gülmekten Ölüyorum
[/b]

adı ustune sma aga smadakıleı config yapamazsın

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Plugin .txt dosyasını cekmiyor K0gamer 1 218 21-11-2019, Saat: 21:03
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Eklentiyi Fvaulta Çevirme Batmankara 6 338 03-08-2019, Saat: 01:30
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | BBmenu dolarlı silahları tlye çevirme Endrolorde 5 428 20-09-2018, Saat: 21:17
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Amx Çevirme Hatası comolokko11 1 506 27-06-2018, Saat: 07:23
Son Yorum: Leooo
Silah Çevirme soldier.arda 4 1,014 12-05-2018, Saat: 22:53
Son Yorum: Aconyonn

Task