- Ad Soyad: Onur Atalay
- Yaşadığınız Şehir: İstanbul
- İlgilendiğiniz bölüm/dal: Grafik ve Tasarım
- Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): Min: 5 | Max: 11-12 [Sınav Haftasında Değişir]
- Kendinize güveniyormusunuz: Konudan Konuya Değişir Ama Bu Konuda Kendime Güveniyorum
- Bize kendinizden bahsedin: Ben Boş Vakitlerimde Film & Dizi Yada Youtube dan Videolar İzleyip, Oyun Oynayarak, Programlarla Uğraşmayı Seven Bir Ergeniosum Kendime Göre Yaşıtlarımdan Olgun Hisediyorum Kendimi
- Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: Adobe Photoshop & Vegas Pro
- Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): Lise
- Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Aktör & Bilgisayar Mühendisi
- Neden yetkili olmak istiyorsunuz: 3 Yıldır Bu Sitedeyim, Gün Geçtikce Hergün Güncellenen Bir Site Forumdaki Herkese Yardımcı Olup Saygılı Bir Ortam Hedefliyorum,
- Neden sizi seçmeliyiz: Bunun En Büyük 3 Nedeni Var 1. Saygı Kimsenin Yaşına Başına Bakmam Herkese Saygım Sonsuzdur..! 2. Adalet İster En Yakın Dostum Olsun İster Düşmanım Olsun Kimin Haklı Olduğunu Analiz Edip Sizlere Aktarıp Fikrimi Sunarım 3. Güven & Dürüstlük Bana Hayatınız Kadar Güvenip, Ömrüm Kadar Dürüst Olucağıma Söz Veriyorum, Benden Tek Şikayet Gelmiyiceğine Adım Kadar Eminim Gelse Dahi Boşu Boşuna, Haksız Nedenden Atılan Şikayettir Atılsa Dahi Adım Kadar Eminim Kazanacağıma...!
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Başarılar dilerim.
Başarılar.
Açıklamaların bu yaştaki bir genç arkadaşıma göre beni tatmin etti, umarım dilediğin gibi olur
Başarılar, umarım başarırsın
Son Düzenleme: 25-03-2019, Saat: 21:53, Düzenleyen: SkullHD.
(25-03-2019, Saat: 10:07)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıklamaların bu yaştaki bir genç arkadaşıma göre beni tatmin etti, umarım dilediğin gibi olurUmarım Hocam, Tekrardan Teşekkürler..
(25-03-2019, Saat: 12:57)Zeze.Stained Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar, umarım başarırsınSizin Başarınız, Benim Onur'um dur...
Başarılar.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Onaylandı | Virüs* { Doktor } Desing Yetkili Başvurusu | Hüseyin Orkun | 1 | 473 |
14-12-2019, Saat: 11:49 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Onaylandı | Yetkili Başvurusu | erdolierdem06 | 1 | 393 |
24-08-2019, Saat: 19:43 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Onaylandı | Yetkili Başvurusu. | ademakcan | 1 | 495 |
24-08-2019, Saat: 18:24 Son Yorum: MawiLarq |
|
Onaylandı | Bölüm Çaylağı Başvurusu | Dark06149 | 1 | 435 |
24-08-2019, Saat: 18:23 Son Yorum: MawiLarq |
|
Onaylandı | Deneme Mod. Başvurusu | `SherLock | 1 | 472 |