Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

#SkullHD | 29 Ekim Cumhuriyet Bayram Afişi

Konu

Son Düzenleme: 28-10-2019, Saat: 18:22, Düzenleyen: SkullHD.
Tasarım Yapımcısı : SkullHD
Tasarım Ismi : 29 Ekim Cumhuriyet Bayram Afişi
Tasarım Çalışmanız : Afiş

[Resim: 5db706ac4efb0_webdiyo-cumhuriyet-bayrami...kullhd.jpg]
"Efendiler Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz  -Mustafa Kemal Atatürk"

Steam Yutup | Rep
bende böyle birşey yapmıstım ama banner yaptım ben cs serverleri için eline saglık

Son Düzenleme: 28-10-2019, Saat: 18:21, Düzenleyen: WX''Timer.
29 Ekim yazısı Hilal ile birleşmiş sanki bir tek orası hoş durmuyor başarılar

Eline sağlık başarılar.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
Son Düzenleme: 28-10-2019, Saat: 18:50, Düzenleyen: Hüseyin Orkun.
(28-10-2019, Saat: 18:19)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende böyle birşey yapmıstım ama banner yaptım ben cs serverleri için eline saglık
Kardeş Artık Ben Felan Demesen Anladık Banner Yapabiliyosun Yapamıyosun Demiyoruz Demekki millet Tasarımını Beğenmiyor ?

Beğenseler Derlerdi Diye Ve Bence Şuan "
bende böyle birşey yapmıstım ama banner yaptım" Demen Skull a laf atmış gibi duruyor [ SKULL ALINMA KANKA Gülmekten Ölüyorum ] 

Eline Sağlık Skull

Eline Sağlık Skull

(28-10-2019, Saat: 18:50)Hüseyin Orkun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-10-2019, Saat: 18:19)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende böyle birşey yapmıstım ama banner yaptım ben cs serverleri için eline saglık
Kardeş Artık Ben Felan Demesen Anladık Banner Yapabiliyosun Yapamıyosun Demiyoruz Demekki millet Tasarımını Beğenmiyor ?

bende böyle birşey yapmıstım ama banner yaptım" Demen Skull a laf atmış gibi duruyor [ SKULL ALINMA KANKA Gülmekten Ölüyorum ] 

Eline Sağlık Skull

Eline Sağlık Skull
1)Laf atmak değil
2)Buraya koyma amacı eleştiriye acık oldugunu gösteriri
3)Eleştirmem onun kötü yaptıgı değil fikrimi belirttim ben banner şeklinde klanların ts3 leri içindedim sen afiş şeklinde yapmıssın eline sağlık dedim eleştiridemi yapmayalım

(28-10-2019, Saat: 22:07)nemesiskingofcs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-10-2019, Saat: 18:50)Hüseyin Orkun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Eline Sağlık Skull

Eline Sağlık Skull
1)Laf atmak değil
2)Buraya koyma amacı eleştiriye acık oldugunu gösteriri
3)Eleştirmem onun kötü yaptıgı değil fikrimi belirttim ben banner şeklinde klanların ts3 leri içindedim sen afiş şeklinde yapmıssın eline sağlık dedim eleştiridemi yapmayalım

Eleştiriyi Kibar Şekilde Yaparsak Sevinirim [Laflarım Kırdıysa Özür Dilerim Sinirle Yazdım Senle Alakası Yok ]Kapatalım Bu Konuyu

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Legend Gaming Ts3 Banner "SkullHD" SkullHD 2 633 20-11-2020, Saat: 10:35
Son Yorum: qrenq289
Union Clan JailBreak Banner'ı | SkullHD SkullHD 10 774 06-05-2020, Saat: 13:00
Son Yorum: cenap145
SkullHD | [2][0][1][9] Ramazan Banner'ı | Zeze.Stained SkullHD 5 622 22-04-2020, Saat: 12:59
Son Yorum: rewise
Union Gaming Ts3 Banner "SkullHD" SkullHD 7 813 03-01-2020, Saat: 07:57
Son Yorum: farafira31
Ts3Talk.Com Oda Aç Takıl Banner'ı "SkullHD" SkullHD 9 988 16-12-2019, Saat: 17:57
Son Yorum: vasabiayyass4343

Task