verdiğime modele inspect ekleyecek var mı ? ben kendim eklediğimde F basıyorum çalışmıyor anlayan biri varsa o yapıp atabilir mi
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Modelden anlayan tek bir kişi tanıyorum fakat o da bu aralar bilgisayarın başına geçemiyor.
(05-08-2019, Saat: 22:48)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: valla yanlış bilmiyorsan bi tek zeze anlıyor modelden vs7 ağustos 12:00'a kadar model işi halledilmez ise konunun kilitlenmesini istiyorum
@Zeze.Stained
Aynen ben de sadece ZeZe anlıyor diye biliyorum ve modele baktığım zaman sen animasyon olarak idle olarak yani kullanılmayan olarak eklemişsin. Sen oyunda hiç bir şey yapmadan elinde bıçakla sabit bir şekilde hareket etmeden bassan bile inceliyor. Onun için ayrıyetten bir animasyon eklemen gerekiyor. Eklenti en sonuncu animasyonu oynatıyor. O yüzden idle adlı animasyonu ekstra bir animasyon olarak eklersen sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Animasyonlu bir modeli açarsan daha iyi anlarsın. Örneğin cs go modda eklenen modellerin birini aç ve programda Sequences kısmına gel. Oradaki menüde idle, shoot1, shoot2 vs animasyonlar olacak. En altta ise inspector adında bir animasyon var. Modelleri böyle "F" tuşu ile inceleyebilirsin. Yani kısacası verdiğin modeldeki "idle" animasyonunu ayrı bir animasyon olarak "inspector" animasyonu olarak ekle.
(05-08-2019, Saat: 22:53)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen ben de sadece ZeZe anlıyor diye biliyorum ve modele baktığım zaman sen animasyon olarak idle olarak yani kullanılmayan olarak eklemişsin. Sen oyunda hiç bir şey yapmadan elinde bıçakla sabit bir şekilde hareket etmeden bassan bile inceliyor. Onun için ayrıyetten bir animasyon eklemen gerekiyor. Eklenti en sonuncu animasyonu oynatıyor. O yüzden idle adlı animasyonu ekstra bir animasyon olarak eklersen sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Animasyonlu bir modeli açarsan daha iyi anlarsın. Örneğin cs go modda eklenen modellerin birini aç ve programda Sequences kısmına gel. Oradaki menüde idle, shoot1, shoot2 vs animasyonlar olacak. En altta ise inspector adında bir animasyon var. Modelleri böyle "F" tuşu ile inceleyebilirsin. Yani kısacası verdiğin modeldeki "idle" animasyonunu ayrı bir animasyon olarak "inspector" animasyonu olarak ekle.dediğini deneyeceğim
(05-08-2019, Saat: 22:56)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ Whisky02dediğini yaptım fakat olmadı ama csgo daki T knife decompile edip ordaki idle inspect_1-2-3 smd lerini bu bıçağın içine atıp compile edince düzeldi
Denedikten sonra dönüş yaparsan sevinirim. Kuvvetle muhtemel çözüm bu olması gerekiyor.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Skine İnspect Lazım | ZeynepHANIM | 5 | 390 |
24-10-2019, Saat: 12:05 Son Yorum: By.KinG |
|
Mag-7 Skin İstek | ZeynepHANIM | 4 | 337 |
19-05-2019, Saat: 23:00 Son Yorum: Zeze.Stained |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi