Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Site taşındı

Konu

Sayın webdiyo sakinleri, Forumumuzda taşıma işlemi gerçekleşmiştir. Bu taşıma işlemi 1 saat sürüp hatalar ile beraber 2 saat sürdü. 30 dkda Ferudun sağolsun :Gülmekten Ölüyorum Toplamda 2.5 saat forum pasifti. Bu nedenden dolayı benim 2.5 saatimi kimler verecek ? Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Ben hesabıma doğru dürüst giremiyorum senin derdine bak Blush

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(03-01-2019, Saat: 00:03)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hesabıma doğru dürüst giremiyorum senin derdine bak Blush
hacı telefonun sorunlu :Gülmekten Ölüyorum gizli sekmeleri kapat Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
Yok ya yetkilendirme falan diyor bakımdan sonra oldu bu iş

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(03-01-2019, Saat: 00:06)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok ya yetkilendirme falan diyor bakımdan sonra oldu bu iş
düzelir o dert ertme Gülücük

PHP Kod:
Biz yine hizliyiz ve bu taşıma herkes için gerçekleştirildi yani 2.5 saat için de birbirimizi uzmeyelim

(03-01-2019, Saat: 11:18)` bRae Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz yine hizliyiz ve bu taşıma herkes için gerçekleştirildi yani 2.5 saat için de birbirimizi uzmeyelim
Üzdün

PHP Kod:

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Video İzle Para kazan #3 (Uzun Süredir Aktif Site) FrİDaY 1 172 08-12-2020, Saat: 18:09
Son Yorum: kimeneki

Task