Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sistem Belirtlien Dosyayı bulamıyor.

Konu

Merhabalar map yapmaya başladım fakat hatalarla karşılaştım teker teker ne hatalar olduğunu açıklayıcı bir şekilde maddeler halinde yazıyorum;

1.Vis Groups:light_environment ve diğer şeyler yok o yüzden mapta kasma oluyor. onları nasıl getircem bilmiyorum 
2.VHE kurulumu: aslında yukardaki hata ile karındaş internette olan bütün videolar,bloglar,forunlar hepsine baktım ama ne yaptıysam yapıyım bir yer çiziyorum kaydetmeye çalışıyorum;
Kod:
The command failed. Windows reported the error:
 "Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor."

böyle bir hata veriyor rica etsem VHE kullanan biri bana video çekebilirmi ayarları yapabilmem için böyle bir kıyak yapan olursa benden +10rep çok hevesliyim map yapmaya hevesim kırılmaya başladı artık son çare pc'ye format çekicem. veyağ teamwiwer12 ile bağlanıp oda yapabilir ayarları format tahmini 2-3saat sürer. şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
@TheFlash
@ MawiLarq

güncel

Son Düzenleme: 10-06-2017, Saat: 02:25, Düzenleyen: ByLykia.
Konuda etiket atmak yasaktır +2 uyarı puanı veriyorum ve konuyu çöp kutusuna taşıyorum konu açma kurallarını okuyun ve konunuzu tekrar açın.

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Counter Strike Gelişmiş Aim Hack Sistem ByMuraTTTT 1 357 04-05-2019, Saat: 20:08
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | istek level sistem noolkagamer 2 552 12-02-2018, Saat: 19:46
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Frag Sistem KTİ 3 668 19-12-2017, Saat: 16:36
Son Yorum: BraveMan
Silinmiş Konu   | FIFA 18 Sistem Gereksinimleri v0ix 3 790 11-09-2017, Saat: 08:31
Son Yorum: SwindLer
Yeni Sistem Sorun Nvault ITenGriTR 15 1,682 18-07-2017, Saat: 08:54
Son Yorum: SwindLer

Task