Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Sipariş Eğitimi Bütün Paket Sorunlarınıza Çözüm Oluşturuyor

Konu

#1
Yemeksepeti ve paket serviste uzun yıllar çalışmış restoran sahibi,restoran çalışanları ve kuryeleri sizler için paket siparişte neler yapabileceğinizi anlatıyor. Covid-19 süreciyle beraber hız kazanan paket servis işlerinin neredeyse  web ve mobil ortamındaki siparişlerin %90’ı yemeksepeti üzerinden dönüyor. Günümüzde artık restoran sahipleri yemeksepetine girme tereddütü yerine direk yemeksepeti için restoran açıp direk sipariş çalışmaya başlıyorlar.

Bizlerde sizler için yemeksepeti ve paket siparişlerinizde işinizi nasıl geliştirebilir,sorunlarınızı nasıl çözebilirsiniz diye böyle bir platform oluşturduk.

• YemekSepetinde Ciro mu Nasıl Arttırabilirim?
• Yemeksepetinde paket sayımı nasıl arttırabilirim?
• Siparişlerde müşterilerime nasıl daha hızlı ulaşabilirim?
• Yemeksepetinde gelen yorumlara nasıl cevap vermeliyim?
• Yemeksepetinde aynı müşteriden tekrar nasıl sipariş alabilirim?
• Sipariş sayımı arttırmak için Google’ı nasıl kullanmalıyım?
• Sipariş sayımı arttırmak için İnstagram’ı nasıl kullanmalıyım?

Sipariş eğitim ile bu sorularınız ve daha fazlası cevap buluyor.

Bunlar gibi restoran sahiplerinin sürekli kafasını kurcalayan ve sipariş üzerine restoran açmayı düşünen arkadaşlarımız için bir yol rehberidir. Bu restoranlara 0’dan başlamaktansa hiç değilse onları biraz ilerletmede veya uzun zamandır restoranlarında bu tarz sorunlar yaşıyorlarsa,bu sorunlarını aşmakta faydalı olacaktır. Pandemi sonrasında paket servislerin ve e-ticaretin payını arttırmasıyla beraber restoranlar için yemeksepeti ve paket sipariş alabilmek çok büyük bir önem taşımaya başladı. Restoranlara gelemeyen insanlar evlerine paket servislerle yeme-içme ve market alışverişlerini söylemeye başladılar. Haliyle restoranlar için paket servis çok önemli olmaya başladı.

Burada sizden sipariş veren insanlara telefonda da olsa yemeksepetinden de gelmiş olsa en kaliteli malzemelerde en iyi sıcaklıkta ve satabileceğiniz maksimum ürünü satmanız gerekiyor. Yemeksepetinde menü oluşturmanın incelikleri,telefon siparişinde içecek ve tatlı satabilmeyi her seferinde bıkmadan usanmadan denemeniz gerekiyor. Bir paketten maksimum verimi elde etmeniz gerekiyor. Sipariş Eğitim size burada yapabileceğiniz en iyi hizmetten bahsediyor. Sizlerde bu sorularınıza cevap arıyorsanız www.siparisegitim.com‘dan ulaşabilirsiniz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
%100 Garantili: Evde Köpek Eğitimi tr011 0 167 30-12-2020, Saat: 23:21
Son Yorum: tr011

Task