Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | sinusbot için eklenti

Konu

Arkadaşlar öncelikler merhaba

Sinusbot için bir eklenti yaptırmak istiyorum yapan varmı bılmıyorum ama eger olursa çok ıyı olur yapıp kurma şansımız olursa sınusbota felan çok ıyı olur anlatıyorum ;

Şimdi arkadaşlar, şöyle birşey düşündüm örnek veriyorum bir cs serverimiz var ve hoşgeldinize sinusbot getirdik ve bu eklenti şöyle olucak hoşgeldinize yetkisiz biri geldiğinde grup ıd sını belirlediğimiz kişilere poke atıcak sinusbot ve poke de ki yazıyı ayarlayabilicez sinusbot panelden örnek veriyorum şöyle yazabilir : "Yetki almak isteyen kullanıcı geldi Hoşgeldiniz 'e BAK!" gibicesinden bu sayede daha hızlı gelenlerle ilgilenmiş olabılırız dıye dusundum varsa yapabilen bu eklentıyı kurabılen ve bunu sınus panelıne yukleyebılecegımız bırşey yapan olursa sevınırım yorumlarınızı beklıyorum

Sinusbot sattığımız kişilere 3 farklı hoşgeldin eklentisi sunuyoruz. Poke atanıda mevcut.

Sinusbot'un eklentilerinde zaten böyle bir özellik var. Support+ eklentisini panel üzerinden indirip kur. Gerisini yaparsın zaten.

‘’Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra ders verir.’’

Konu "Çözülmüş Yardımlara" taşınmıştır.

Bize Destek Olmak İstermisin?
Bu Konuyu Sosyal Medya Hesabında Paylasarak Bize Destek Olabilirsin
[Resim: 1JbAVp.png]

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Eklenti Nasıl Yapılır veya Nasıl Düzeltilir RuHSuZ 5 518 14-04-2019, Saat: 23:04
Son Yorum: muh4mmed
Çözüldü   | Eklenti Editleme Hakkında Bilgi Rica Ediyorum. MertS. 3 522 14-04-2019, Saat: 22:56
Çözüldü   | Sinusbot Satış realgaming 5 476 14-04-2019, Saat: 22:38
Çözüldü   | Sinüsbot RuHSuZ 7 476 27-01-2019, Saat: 00:26
Son Yorum: ITenGriTR
Çözüldü   | Sinusbot hk lütfen yardım. heartles39 1 527 19-08-2018, Saat: 18:39
Son Yorum: Emre Özdemir

Task