Merhaba Arkadaslar Öncellikle Vericeğim Site Linki ile üye olmak Resimli ile Anlatıcam Detaylı Bir Şekilde
https://delirus.biz/
Sign-up - Kayıt olma
Kayıt Yaptırdıktan Sonra İndirme Linki İle Giriş Sağlayabilirsiniz. Artı Botu Nasıl Kullanılır Resimli olarak Öğreticeğim.
İndirme Linki: https://dosya.co/46lmxpiixjr2/vSroAlchem...a.rar.html
Not:İndirdikten Sonra Klasörü Biryere Çıkartın ve Başlatın. Başlattıktan Sonra vsro simgesini tıklayın başlatın ve açıldıkdıktan sonra güncelleme butonunu çıkıcak lütfen güncelleyiniz aksi takdirde botunuz başlamaz.
Artı Botu Nasıl Kullanılır ve Nasıl Artı Basılır Detaylar Resimlerde
Plus Kısmı : Artı Kaç Basmak İstiyorsanız O Değeri Yazınız
Pwd At : İtemin Başlama Değeri
Astral : Genellikle İtem Basarken 5 ten Başlatılır
İmmo : 4 Ten Başlatırılır
Lucky : En kolay kaçta Geçiyorsa Ona Göre Yazınız
Steady: 4 Ten Başlatırılır
Add Muptiple Kısmı Kaç tane İteminiz Varsa Basılcak Ordan Çoğul ekleyip Başlatabilirsiniz.
Ekliyeceğim Başka Birşey yok Arkadaşlar. Lütfen Sorunuz Olursa Forumdan Yada Ts3 ip ulaşabilirsiniz.
Ts3 ip : heaven.ts3sunucu.org
Herkeze İyi Forumlar
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Birkaç yıl önce bir tanıdığım bende + basma hilesi var diyordu demekki kaynağı buraymış
tabiki yardım edeceğim birşey varsa ts3 beklerim
(14-05-2019, Saat: 22:28)Gooliath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabiki yardım edeceğim birşey varsa ts3 beklerimÇok az bir süre silkroad oynadım kısacası ben metin2 taraftarıyım :/
valla hiç oynamadın metin2 hiçbir bilgim yok silkroadı 10 senedir oynuyorum
Tek sağlam server sanırım joy kaldı bildiğim başka yok birkaç kişi daha olsa toplu başlardık zaman geçirirdik silkroadda ancak sro devri bitti gibi
valla bende server değiştirmekten bıktım server kurmayı düşünüyorum
Tavsiyem daha geç olmadan sro bırakman
sro aynı sigara gibi bağımllık yapıyor Örneğin cs 1.6 veya cs 1.5 Çocukluğumuzun oyunları
Diyebilceğim birşey yok yolun açık olsun sro rafa kaldırman gerekli tek kesin diyebilceğim laf bu olacaktır.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silkroad Build Ve Pvp Yapılanma | Gooliath | 0 | 411 |
14-05-2019, Saat: 23:07 Son Yorum: Gooliath |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi