İstek Sahibi : Habil
Konu İçerik : oyundaki tüm silahlara ve özel yapim biçak modeline eldiven modeli ekleme
Detaylı Açıklama : ekte vermiş oldugum yumruk.mdl model dosyasini serverime giren tüm oyunculara adminlere tüm silahlarina ve serverimde yüklü olan bıçak modeline uygulamak istiyorum siyah olan eldiveni ekteki model ile degiştirilmesini istiyorum bıçak modelimizide ekledim ayrıca modeli çalıştırmasi için eklentide mevcut içerisine düzenlenen modelleri entegre ederseniz çok sevinirim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
1-2 plugin editliyorum bitince ilgileneceğim.
Union CSGO Mode
(23-08-2019, Saat: 22:40)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstek Sahibi : HabilTüm modellere tek tek yapılması lazım yani baya bir uğraş ister plugin ile yapılacak iş değil.
Konu İçerik : oyundaki tüm silahlara ve özel yapim biçak modeline eldiven modeli ekleme
Detaylı Açıklama : ekte vermiş oldugum yumruk.mdl model dosyasini serverime giren tüm oyunculara adminlere tüm silahlarina ve serverimde yüklü olan bıçak modeline uygulamak istiyorum siyah olan eldiveni ekteki model ile degiştirilmesini istiyorum bıçak modelimizide ekledim ayrıca modeli çalıştırmasi için eklentide mevcut içerisine düzenlenen modelleri entegre ederseniz çok sevinirim
Union CSGO Mode
(24-08-2019, Saat: 03:09)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapıcakmısınız pekı(23-08-2019, Saat: 22:40)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstek Sahibi : HabilTüm modellere tek tek yapılması lazım yani baya bir uğraş ister plugin ile yapılacak iş değil.
bıçak modeline ak47 m4a1 awp deagle glock usp famas ıdf defender olana sadece bunlara yapsaniz yeterli bana bıçak modeli ekte mevcut
(24-08-2019, Saat: 04:17)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bıçak modeline ak47 m4a1 awp deagle glock usp famas ıdf defender olana sadece bunlara yapsaniz yeterli bana bıçak modeli ekte mevcutDefault modellermi olacak peki ?
Union CSGO Mode
ben size aticam modelleri klasör olarak
(24-08-2019, Saat: 04:32)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben size aticam modelleri klasör olarakBekliyorum.
Union CSGO Mode
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Cs 1.6 Eldiven Model | nemesiskingofcs | 7 | 429 |
11-12-2019, Saat: 23:24 Son Yorum: By.KinG |
|
Futbol Takım Modeli Texture Düzenlemesi | jurse99 | 5 | 353 |
11-12-2019, Saat: 23:24 Son Yorum: By.KinG |
|
dans modeli | berk10 | 6 | 371 |
08-11-2019, Saat: 12:16 Son Yorum: By.KinG |
|