Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

silahlara bıçaklara eldiven modeli tanımlama

Konu

İstek Sahibi : Habil 
Konu İçerik : oyundaki tüm silahlara ve özel yapim biçak modeline eldiven modeli ekleme

Detaylı Açıklama : ekte vermiş oldugum yumruk.mdl model dosyasini serverime giren tüm oyunculara adminlere tüm silahlarina ve serverimde yüklü olan bıçak modeline uygulamak istiyorum siyah olan eldiveni ekteki model ile degiştirilmesini istiyorum bıçak modelimizide ekledim ayrıca modeli çalıştırmasi için eklentide mevcut içerisine düzenlenen modelleri entegre ederseniz çok sevinirim

.sma ModelGosterici.sma (Dosya Boyutu: 682 Bayt | İndirme Sayısı: 5)
.mdl Yumruk.mdl (Dosya Boyutu: 342.88 KB | İndirme Sayısı: 6)
.sma bicakmodel3.sma (Dosya Boyutu: 419 Bayt | İndirme Sayısı: 3)
1-2 plugin editliyorum bitince ilgileneceğim.

Union CSGO Mode
(23-08-2019, Saat: 22:56)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1-2 plugin editliyorum bitince ilgileneceğim.
sizi bekliyorum

(23-08-2019, Saat: 22:40)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstek Sahibi : Habil 
Konu İçerik : oyundaki tüm silahlara ve özel yapim biçak modeline eldiven modeli ekleme

Detaylı Açıklama : ekte vermiş oldugum yumruk.mdl model dosyasini serverime giren tüm oyunculara adminlere tüm silahlarina ve serverimde yüklü olan bıçak modeline uygulamak istiyorum siyah olan eldiveni ekteki model ile degiştirilmesini istiyorum bıçak modelimizide ekledim ayrıca modeli çalıştırmasi için eklentide mevcut içerisine düzenlenen modelleri entegre ederseniz çok sevinirim
Tüm modellere tek tek yapılması lazım yani baya bir uğraş ister plugin ile yapılacak iş değil.

Union CSGO Mode
(24-08-2019, Saat: 03:09)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-08-2019, Saat: 22:40)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstek Sahibi : Habil 

Tüm modellere tek tek yapılması lazım yani baya bir uğraş ister plugin ile yapılacak iş değil.
yapıcakmısınız pekı

bıçak modeline ak47 m4a1 awp deagle glock usp famas ıdf defender olana sadece bunlara yapsaniz yeterli bana bıçak modeli ekte mevcut

(24-08-2019, Saat: 04:17)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bıçak modeline ak47 m4a1 awp deagle glock usp famas ıdf defender olana  sadece bunlara yapsaniz yeterli bana bıçak modeli ekte mevcut
Default modellermi olacak peki ?

Union CSGO Mode
ben size aticam modelleri klasör olarak

(24-08-2019, Saat: 04:32)oxy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben size aticam modelleri klasör olarak
Bekliyorum.

Union CSGO Mode

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Cs 1.6 Eldiven Model nemesiskingofcs 7 429 11-12-2019, Saat: 23:24
Son Yorum: By.KinG
Futbol Takım Modeli Texture Düzenlemesi jurse99 5 353 11-12-2019, Saat: 23:24
Son Yorum: By.KinG
dans modeli berk10 6 371 08-11-2019, Saat: 12:16