Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Silah Sesi

Konu

Silah sesi değiştirme pluginde m4a1 ve m4a1-s seslerinden değişiklik yaptım ama yükleyip ses dosyalarını fln oyunda mapı değiştirip elime m4 alınca normal cs 1.6 daki gibi cıkıyor yardım edermisiniz 
NOT: Nerde hata yaptıgımı yazarsanız sevinirim.

Susturucusuz M4A1 : https://www.dosyaupload.com/6d3j
Susturuculu M4A1 : https://www.dosyaupload.com/6d3k
.sma silahsesiv2.sma (Dosya Boyutu: 5.01 KB | İndirme Sayısı: 8)

+güncel

kardeşim inceledim fakat sıkıntı yok muhtemelen serverinde çok fazla plugin var ayrıca csgo modu aktif ettiğinden eminmisin

Bunu kullanmanı tavsiye etmem. Hem sekme ayarı hem ses ayarı yapan bir plugin var forumda bulursam bırakırım.

Ulaşmak isteyen : S T E A M
Kulak Çek = Morelow  Huh
@ MoreloW ben bulamadım şahsen başka bişi ama bakınıp bulursan sevinirim

@exortek 1. Bi tane skinmenü var onu kullanıyorum 2. Ayn biraz fazla bazılarını kapattım ama silmedim belki işe yarar diye Bi gün o kapattıklarım engellermi bide plugin in editlenmemiş halini yüklediğimde sıkıntısız.çalışıyordu.

(15-04-2019, Saat: 20:44)caca3457 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MoreloW ben bulamadım şahsen başka bişi ama bakınıp bulursan sevinirim

@exortek 1. Bi tane skinmenü var onu kullanıyorum 2. Ayn biraz fazla bazılarını kapattım ama silmedim belki işe yarar diye Bi gün o kapattıklarım engellermi bide plugin in editlenmemiş halini yüklediğimde sıkıntısız.çalışıyordu.
bence sen düzenlerken bi kaç yerin ayarını bozmuşsun sıfırdan plugini düzenle ama dikkatli ol her işlemini dikkatli yap sorun olmaz Gülücük

Son Düzenleme: 15-04-2019, Saat: 21:02, Düzenleyen: Kulak Çek.
(15-04-2019, Saat: 20:49)exortek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-04-2019, Saat: 20:44)caca3457 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MoreloW ben bulamadım şahsen başka bişi ama bakınıp bulursan sevinirim

bence sen düzenlerken bi kaç yerin ayarını bozmuşsun sıfırdan plugini düzenle ama dikkatli ol her işlemini dikkatli yap sorun olmaz Gülücük
https://forum.webdiyo.com/konu-silah-ses...17415.html

Hem sekme ayarı yapıyor, hem ses ayarı.

Ulaşmak isteyen : S T E A M
Kulak Çek = Morelow  Huh
Son Düzenleme: 15-04-2019, Saat: 23:06, Düzenleyen: caca3457.
Bütün pilleri silip yeniden i yapıyım

@ITenGriTR Bi el atsana konuya

@ MoreloW bu bahsettiğim pl o plugin  Gülmekten Ölüyorum

Son Düzenleme: 15-04-2019, Saat: 23:08, Düzenleyen: RuHSuZ.
Şuan kullandığın " çalıştığın " Ses Değiştirme Eklentisini Silip @ MoreloW un attığı eklentiyi Kurarsan bir Sorun Olmaz.

Ve Evet. pluginleri fazla yapmak serveri yorar.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
@qRunt..`` dediğim gibi burda paylastıgım plugin morelowun paylastıgı plugin.heralde plugin editlenince ayarı bozuluyor. 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 Silah Menüsü MuptezeLBeyS .^^ 2 322 18-09-2020, Saat: 13:10
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Furien Yerden Silah Almayı Engelleme Fuvetzkertz 1 347 10-12-2019, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | csgo skinli silah menü mehmed654 3 355 25-09-2019, Saat: 23:51
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | T'nin elinde silah varken gömülmeme realgaming 2 318 05-09-2019, Saat: 14:35
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 CSGO Silah Inceleme Plugini [ F Tusu ] SwindLer 15 3,846 04-09-2019, Saat: 13:15
Son Yorum: ITenGriTR

Task